ПриватБанк запровадив електронний квиток за проїзд у міському транспорті Одеси

ПриватБанк запровадив електронний квиток за проїзд у міському транспорті Одеси
ПриватБанк та КП «Одесміськелектротранс» запустили систему продажу квитків через QR-код у комунальному транспорті Одеси. Плакати з кодами розміщені в 270 вагонах тролейбусів та трамваїв міста. Щоб скористатися QR-оплатою потрібно лише встановити мобільний застосунок Приват24 та додати до нього банківську картку будь-якого українського банку.

Олексій Цимбалюк, директор Південного макрорегіону ПриватБанку, зазначив, що впровадження оплати через QR-код - це лише перший крок у реалізації всього проекту запровадження безготівкової оплати за проїзд у міському транспорті. Наступним етапом стане розробка проїзних абонементів.

Процес купівлі квитка займає не більше 30 сек. Для оплати проїзду QR-кодом потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Приват24 ПриватБанку, відкрити його та відсканувати QR-код, що зображений на стікерах у салоні транспорту. Потім слід зазначити кількість квитків та обрати картку для оплати. Не забудьте натиснути «Закомпостувати» та показати квиток кондукторові. Банківська комісія за використання QR-коду відсутня, пасажири сплачують тільки вартість квитка.

Одеса стало 27 містом України, де ПриватБанк запровадив електронний квиток за проїзд у міському транспорті. Щоденно через QR-коди ПриватБанку проходять майже 50 тис. платежів за проїзд.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі