ПриватБанк знижує українському бізнесу тарифи на еквайринг до 1,8%

ПриватБанк знижує українському бізнесу тарифи на еквайринг до 1,8%
ПриватБанк встановив з 15 січня 2022 року для бізнес-клієнтів єдиний базовий розмір комісії за послуги еквайрингу у торгівельних точках (прийому платежів за банківськими картками) у розмірі 1,8%. Такий тариф діятиме як для нових, так і для існуючих клієнтів банку.

Тим, хто підключається до послуг еквайрингу після 15 січня, єдиний тариф 1,8% діятиме автоматично. Діючі партнери мережі #cahless ПриватБанку найближчим часом отримають e-mail повідомлення про зниження тарифів з інструкцією щодо підписання анкети з новими тарифами у розділі Електронний документооборот системи “Приват24 для Бізнесу”.

“З кожним клієнтом та партнером розвитку мережі #cashless ми будуємо відносини виходячи із справедливого ціноутворення, - відзначив керівник дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв. - Ми робимо безготівкові розрахунки більш вигідними нашим клієнтам, щоб стимулювати зростання їх бізнесу та сприяти розвитку безготівкової економіки в Україні на прозорих, чесних та збалансованих економічних принципах”.

Разом з впровадженням найкращих тарифів, програма розвитку платіжної інфраструктури ПриватБанку дає клієнтам можливість користуватися новітніми продуктами та сервісами. Останні з них - прийом платежів через власний смартфон за допомогою “Термінала” та технологія “NFC мітка”, що роблять безготівкові платежі зручними та доступними для мікробізнесу.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі