Результати діяльності Юнекс Банку в 2019. Фінансова звітність

Результати діяльності Юнекс Банку в 2019. Фінансова звітність
Юнекс Банк оприлюднив інформацію щодо результатів роботи, реалізованих проектів та фінансової звітності за 2019 рік

В 2019 році Юнекс Банк розпочав якісні та структурні зміни в своїй роботі. Незважаючи на масштабні виклики та поставлені перед нами надважкі технологічні завдання, перші результати не змусили себе довго очікувати.

Так, в минулому році нам вдалося збільшити роздрібний кредитний портфель банку на 41% до 171 млн грн та обсяг роздрібних кредитів на 50 млн, в порівнянні з початком 2019 року. Чисті активи банку на кінець року склали 937 млн грн.

Станом на 1 січня 2020 року фінансові показники склали:

Балансовий капітал - 278 млн грн;
Обсяг залучених коштів клієнтів - 629 млн грн;
Обсяг кредитного портфелю (брутто) - 321 млн грн.

В рамках виконання Стратегії розвитку роздрібного напрямку в минулому році банк реалізував ряд програм та сервісів. Так, банк значно покращив умови та оновив кредитну картку «ХочуКа» на «Unex Card». В якій було збільшено кредитний ліміт до 100 000 грн і пільговий період до 62 днів; зменшено відсоткову ставку на 10% в місяць та запроваджено безкоштовну адресну доставку кредитної картки.

Також в минулому році банком було розроблено та запущено довгоочікуваний мобільний додаток. І попри статус beta-версії, додаток «Unex Bank» регулярно (оновлюється) доповнюється новим функціоналом та в повній мірі задовольняє потреби користувачів у фінансових операціях.

Крім цього, була реалізована спеціальна кредитна пропозиція «Крижаний БУМ». Суть якої, це – замороження відсоткової ставки по готівковому кредиту на три місяці. І поки, інші банки змагаються у зниженні відсоткової ставки, Юнекс Банк скасував її зовсім! Протягом трьох місяців не потрібно сплачувати жодних відсотків по кредиту, а лише повертати отримані кошти у зручному режимі. Банком нараховується лише річна ставка у мінімальному розмірі - 0,01% річних. На сьогоднішній день, пропозицією скористалося вже 148 громадян нашої країни.

На протязі 2019 року, Національний Банк України неодноразово визнавав банк уповноваженим на виплату пенсій та заробітних плат працівникам бюджетних установ, що свідчить про високу довіру та системність в роботі банку. Більше того, діяльність Юнекс Банку за минулий рік було відзначено такими преміями та нагородами:
«Найкращий кешбек 2019 року» за версією міжнародного фінансового клубу «Банкиръ»

Підвищено рейтинг банку до стабільного (uaA-) міжнародним рейтинговим агентством «IBI-Rating»
«ТОП-50 кращих банків України» за версією «Фінансового клубу» рамках Церемонії FINANCIAL CLUB AWARDS – 2019
-----------------

Справка о компании:
-----------------
АТ «ЮНЕКС БАНК» — універсальний банк, який працює на ринку
України з 1993 року. Від початку своєї діяльності банк співпрацює з великими корпораціями у центральних та промислових регіонах країни, а з 2017 року також активно розвиває роздрібний бізнес: кредитування фізичних осіб, карткові проекти та онлайн-сервіси. Банк пропонує широкий спектр сучасних банківських продуктів та послуг для юридичних та фізичних осіб. Наразі банк представлений у 13 регіонах України, де нараховує 21 відділення та 30 торгових точок
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі