Розпродаж квитків від МАУ до свята туристів

Розпродаж квитків від МАУ до свята туристів
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» продовжує розпродаж авіаквитків зі знижкою 20% з нагоди Всесвітнього дня туризму. Акція триватиме до 30 вересня із вартістю перельоту від 624 гривень.

Базовий тариф включає ручну поклажу вагою до 7 кілограмів та розміром 55х40х20 сантиметрів. Знижка поширюється на окремі міжнародні регулярні рейси МАУ з Києва та з Одеси через аеропорт «Бориспіль» у період з 18 жовтня до 17 грудня 2021 року. Зокрема, мова про такі напрямки:

Вільнюс, Берлін, Мюнхен, Мілан, Прага, Афіни, Тбілісі, Єреван, Стамбул, Барселона, Кишинів, Ларнака, Амстердам, Дубай, Рас-ель-Хайма, Каїр, Париж.

У випадку скасування рейсу через пандемію COVID-19, авіакомпанія обіцяє повернути бонусами повну вартість квитка + додатково 25%.

Ознайомитися з умовами акції детальніше та забронювати квитки можна на офіційному сайті авіакомпанії.

Авіакомпанія продовжує уважно стежити за розвитком епідеміологічної ситуації та правилами перетину кордонів в кожній країні, куди виконує рейси. Окрім цього, МАУ нагадує про свою готовність до подальшого відновлення рейсів враховуючи позитивні епідеміологічні показники та за умови отримання дозволів на виконання рейсів.

МАУ наполегливо радить відслідковувати правила перетину кордонів та уважно знайомитися з інформацією щодо епідеміологічних обмежень тієї чи іншої країни призначення
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі