SAP пропонує нові безкоштовні можливості цифрового навчання

SAP пропонує нові безкоштовні можливості цифрового навчання

Компанія SAP анонсувала нові можливості цифрового навчання. Ініціатива передбачає вільний доступ до освітнього контенту для підтримки всіх, хто бажає продовжувати своє навчання протягом цього складного періоду.

«Пандемія COVID-19 впливає на багатьох людей у всьому світі, − стверджує Крістіан Кляйн, співголова та член виконавчої ради SAP SE. − У цей непростий час необхідно забезпечити студентів, викладачів і галузевих спеціалістів доступом до навчальних програм, де вони зможуть продовжувати навчання в онлайн-форматі. SAP зі свого боку надає відповідну підтримку, відкривши доступ до найкращих цифрових сервісів для навчання, щоб забезпечити безперервність отримання знань на шляху до інновацій і нових можливостей».

Ця ініціатива базується на трьох основних напрямках: численні відкриті онлайн-курси (MOOC), навчальний контент найбільших закладів вищої освіти Університетського Альянсу SAP та програми SAP Young Thinkers. Курси будуть постійно адаптуватися та поліпшуватися з урахуванням відгуків і специфічних вимог учасників.

Платформа openSAP відкрита для всіх

Відмічена багатьма нагородами MOOC-платформа оpenSAP корисна тим, хто цікавиться новими технологіями, інноваціями та цифровою економікою. Теми курсу включають автоматизацію, роботизацію процесів, обробку даних, машинне навчання, штучний інтелект (AI), Інтернет речей (IoT), програмування Java тощо. На оpenSAP існують різноманітні форуми для додаткових запитань чи спілкування з експертами. Доступ до курсів діє без обмежень: вони відкриті в будь-який час, у будь-якому місці та з будь-якого пристрою. А мікроформатні курси надають користувачам контент, який легко освоїти самостійно.

Рейтинг букмекеров


Безкоштовне навчання та сертифікація для студентів

SAP надає 90-денний доступ до чотирьох обраних навчальних програм для студентів, які навчаються в одному з 3800 університетів, що беруть участь у програмі Університетського Альянсу SAP і зацікавлені в розвитку своєї кар’єри в екосистемі SAP. До цих курсів входять різні рішення компанії, а саме SAP S/4HANA, SAP S/4HANA Cloud Finance, SAP SuccessFactors Employee Central і SAP HANA.

Пропозиція доступна в різних форматах навчання на кількох мовах, а також надано безкоштовний доступ до навчальних систем для виконання практичних завдань. Ці інструменти допоможуть студентам підготуватися до іспиту, щоб здобути сертифікат SAP global certification. Перша спроба проходження іспиту буде безкоштовна.

Програма SAP Young Thinkers у вільному доступі

Для підтримки учнів і вчителів, які зіткнулися із закриттям шкіл, курси навчання програми SAP Young Thinkers тепер доступні безкоштовно.

SAP Young Thinkers створює фундамент для цифрової грамотності, надихаючи молоде покоління продовжувати кар’єру в галузі STEAM (наука, технології, інженерія та математика). Студенти та ІТ-новачки можуть вивчати нові методи та технології в сфері програмування, які допоможуть у майбутній діяльності. Викладачами програми SAP Young Thinkers є співробітники і партнери компанії.
___________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі