ЩЕ БІЛЬШЕ ПАМ'ЯТІ «MADE IN POLAND»

ЩЕ БІЛЬШЕ ПАМ'ЯТІ «MADE IN POLAND»
У травні офіційно почалося розширення заводу з виробництва комп'ютерної пам'яті GOODRAM, що належить компанії Wilk Elektronik SA. Ініціатором цього рішення став Голова Правління і власник компанії Вєслав Вільк.

Очікується, що роботи по розширенню виробничих потужностей компанії займуть два роки. Процес пройде у два етапи. Перший етап охопить розширення складу і виробничих ліній. Він завершиться до кінця 2022 року. У другому етапі будуть розширені офісні приміщення компанії. Цей процес планується закінчити у другому кварталі 2023 року.

«Коли ми почали власне виробництво комп'ютерної пам'яті в 2003 році, основним продуктом нашого бренду були модулі пам'яті DRAM, а в нашій компанії працювало усього кілька десятків людей. Сьогодні наша команда складається з більш ніж 190 кваліфікованих фахівців, які працюють в різних областях діяльності компанії. Ми продаємо продукти GOODRAM RAM, SSD і флеш-пам'ять на більш ніж 40 експортних ринках. Це означає, що 70% наших продажів доводиться на експорт, при цьому ми постійно зміцнюємо свої позиції і на внутрішньому ринку. Тому ми можемо відкрито сказати, що ми більше не вміщаємося у нашому нинішньому будинку, як в плані розміщення персоналу, так і в плані розташування виробничих ліній », - каже Вєслав Вільк, Голова Правління компанії Wilk Elektronik.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі