Що дивляться українці на карантині: дані «Київстар ТБ»

Що дивляться українці на карантині: дані «Київстар ТБ»
За період карантину* користувачі «Київстар ТБ» стали переглядати телеканали на 30% більше, а фільми з відеобібліотеки – на 63%.

Перевагу глядачі надають національним телеканалам загального інтересу. У трійці лідерів: 1+1 HD, Україна та СТБ. З-поміж тематичних каналів більш за все дивляться кіно (TV 1000, TV 1000 Action, VIP Comedy) та дитячі канали («ПЛЮС ПЛЮС», Nick Jr., «Піксель»). Телеперегляд останніх зріс на 18%. Така тенденція цілком зрозуміла, адже з початку карантину «Київстар ТБ» відкрив доступ до 6 дитячих каналів всім користувачам сервісу незалежно від обраного тарифу.

Окрім 150 телеканалів, платформа «Київстар ТБ» має велику відеобібліотеку. З-поміж 7000 фільмів і серіалів абоненти віддають перевагу контенту українського виробництва – за період карантину лідером за переглядами став мелодраматичний серіал «Доктор Віра». Також до рейтингу ввійшли програми «Світ навиворіт», «Ліга сміху», «Голос країни».

Серед фільмів іноземного виробництва популярними стали бойовики «Загін самогубців» та «Форсаж: Гоббс та Шоу», мультфільми «Співай», «Секрети домашніх тварин – 2» та серія фільмів про Гаррі Поттера.

«Київстар ТБ» також підтримує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн». На платформі відкрито доступ до всіх телеканалів, що транслюють уроки, також їх можна переглянути у відеобібліотеці. За 2,5 тижня випуски переглянули понад 251 тисяч разів. Причому глядацька активність збільшується в середньому на 28% від тижня до тижня. Серед уроків, розміщених у відеобібліотеці, найбільш популярними стали фізкультура, англійська мова для п’ятикласників, всесвітня історія для 10-х класів, а також математика й англійська для 11-х класів.

Нагадаємо, компанія «Київстар» реалізувала низку ініціатив для підтримки абонентів на період карантину, інвестувавши в їхню реалізацію понад 30 млн грн., а також додатково виділяє 30 мільйонів гривень благодійної допомоги на боротьбу з COVID-19 в Україні. Про всі ініціативи Київстар можна дізнатися за посиланням: kyivstar.ua/covid2019

*Дані за період 16.03.2020–24.04.2020.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі