Смачна осінь разом із новинкою від ТМ «Ласунка»!

Смачна осінь разом із новинкою від ТМ «Ласунка»!

Цієї осені на вас чекає дещо особливе від ТМ «Ласунка». Одразу три нові смаки фантастичного десерту «Злиток»! 585 г справжньої насолоди з яскравими назвами «Gold», «Bronze» та «Platinum». Ви обов’язково маєте оцінити кожний!

 «Gold» - злиток золота

Обгортка кольору золота чудово підкреслює назву «Gold» та відповідає загальній ідеї. Ми упевнені цей десерт ви помітите одразу! Адже ми поєднали ванільне морозиво із соусом з карамелі та огорнули усе у збиту глазур з солодким смаком крем-брюле. Справжня насолода і все в одному «Злитку».

«Bronze» стриманість бронзи

Беручі до уваги традиційні поєднання смаків, що мають чимало прихильників, ми створили злиток «Bronze». Бо що може бути класичніше за ванільне морозиво та джему з вишні. Усе це вигідно підкреслює збита шоколадна глазур зверху. Тож якщо ви віддаєте перевагу чомусь знайомому та перевіреному – обирайте злиток в обгортці бронзового кольору і ви гарантовано залишитеся задоволеними.

«Platinum» це про шоколад

Усі хто не байдужий до шоколаду, злиток «Platinum» саме для вас. Він поєднав у собі солодке шоколадне морозиво, соус з какао та білу шоколадну глазур. Прихильники солодкого смаку стовідсотково будуть у захваті! Обов’язково скуштуйте десерт в обгортці кольору платини та переконайтесь у цьому особисто!

Більше інформації про усі новинки від ТМ «Ласунка» ви знайдете на https://lasunka.com/.

На нашій офіційній сторінці ви зможете дізнатись більше про історію компанії, наш асортимент, діючі акції та як почати плідну співпрацю. А у розділі «Наш блог» багато чудових порад та актуальних рецептів, приміром, Гарбузовий пиріг або Пиріг з груш.

_______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі