Транспортна упаковка з гофрокартону, її переваги

Транспортна упаковка з гофрокартону, її переваги

Чи залишилися ще ті люди, які хоча б раз не користувалися онлайн - шопінгом? Напевно, що ні! І це зовсім не дивно. Вже давно кожен із нас оцінив переваги “магазину на дивані” і часто віддає перевагу саме йому, а не довгим походам по ТЦ. Зручно, швидко, доступно у будь- який час та у будь - якому місці - це не може не приваблювати. І не важливо, ми  обираємо новий холодильник чи пральну машину, змінюємо старий диван чи вирішили оновити гардероб - все це можна і зручно зробити дистанційно. Чи може бути щось спільне в усього перерахованого вище? Так, це транспортна тара, без якої не обходиться жодна наша посилка і ми знаємо, де знайти ідеальну. Пакувальні матеріали від компанії Kamipak - це великий вибір якісної та надійної пакувальної продукції від українського виробника.

 

Під час транспортування будь - чого, основною метою є збереження цілісності товару, за яку, в більшій мірі і відповідає транспортна упаковка. Саме тому, для виготовлення транспортних упаковок використовують різноманітні матеріали: метал, дерево, плівка, папір і т д. Та найчастіше для цих цілей застосовують тару із гофрокартону, так я це зручно, надійно та доступно.

 

При виборі транспортної упаковки береться до уваги тип, кількість та габарити продукції, яка транспортується та відстань, яку має “пройти” пакування. Саме тому варто обирати картонні коробки від Kamipak, адже вони стійкі до пошкоджень, легко складаються та забезпечують максимальний захист. Розрізняють гофрокороби, гофроящики та гофролотки. Не крихкі вироби, найчастіше, пакують у коробки з тришарового гофрокартону. Продукція, яка потребує максимально обережного поводження, або великогабаритна, нестандартних розмірів транспортується у тарі з пятишарового листового гофрокартону, що є надзвичайно міцним та надійним. Компанія Kamipak - це індивідуальний підхід до кожного клієнта та виготовлення пакувальної продукції “під ключ”. Саме тому, ми завжди беремо до уваги побажання клієнта, та розробляємо різноманітні дизайни картонних упаковок, гофроящиків, гофролотків, які, за необхідності, можуть виготовлятися з отворами, демонстраційними віконцями, ручками.

 

Які ж головні переваги гофротари у порівнянні з іншими матеріалами?

 

  1. Достатньо міцна, незважаючи на невелику вагу, легко переносить зовнішні навантаження, не втрачаючи форму та захищаючи свій вміст.
  2. Підходить для транспортування найрізноманітніших вантажів: побутової техніки, меблів, харчових продуктів, одягу і т д.
  3. Мінімальна вага суттєво полегшує процес завантажування - розвантажування.
  4. Гофрокартон - екологічно чистий матеріал, який повністю розкладається, до того ж, це ідеальний матеріал для повторної переробки.
  5. Економічність матеріалу, яка дозволяє виробнику зекономити на транспортуванні продукції.
  6. Компактність, у порівнянні з іншими пакувальними матеріалами. Так Ви запросто можете транспортувати гофротару у потрібне місце у розібраному стані, а в потрібний момент швидко скласти.
  7. Звичайна гофротара  з легкістю перетворюється у ідеальну брендовану коробку, яка може “зачепити” покупця з першого погляду, а все тому, що картон - чудове чисте полотно, яке за допомогою різноманітного друку та тиснень може стати індивідуальною візитною карткою Вашого бренду.

 

Поєднуючи у собі екологічність, компактність, економічність, доступність, міцність та поліфункціональність упаковки з гофрокартону впевнено посідають місце “короля” у світі пакувальних матеріалів та є найпоширенішим видом упаковки для транспортування, особливо, великогабаритних вантажів.

_____________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі