У 2021 році Ощад збільшив обсяги іпотечного кредитування у 2,5 разу

У 2021 році Ощад збільшив обсяги іпотечного кредитування у 2,5 разу
Протягом 2021 року Ощадбанк надав клієнтам понад 2,5 тис. іпотечних кредитів на загальну суму 1,89 млрд грн. Це в 2,5 разу більше за показник 2020 року.

У грудні банк встановив власний рекорд, надавши найбільшу кількість кредитів на придбання житла за останні п’ять років: 303 позики на суму понад 261 млн грн. Ощад стабільно займає друге місце як загалом на ринку іпотечного кредитування, так і за програмою «Доступна іпотека 7%». У рамках цієї програми банк профінансував 289 позичальників на суму 252 млн грн.

«Для досягнення таких результатів команда провела масштабну роботу з розробки та адаптації іпотечних програм для різних категорій клієнтів. Так, сьогодні Ощадбанк може запропонувати оптимальні умови практично кожному позичальнику. Майже рік тому ми відкрили мережу іпотечних центрів для більш комфортного оформлення кредитів. Ощад став одним з лідерів програми «Державна іпотека 7%». Наприкінці року кредитування первинного ринку житла поширено на Львів. У 2022 році банк продовжить активний розвиток цього сегмента кредитування», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Мережа іпотечних центрів, які надають повний комплекс послуг з укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна, нараховує 32 установи в 24 містах країни.

Однією з переваг іпотечного кредитування саме в Ощадбанку є фіксована процентна ставка на весь термін користування кредитом за більшістю програм, максимальний термін кредитування до 30 років та відсутність прихованих комісій.

За підсумками третього кварталу 2021 року іпотечні програми Ощадбанку традиційно увійшли до ТОП-3 найкращих у рейтингу Prostobank Awards. Ощадбанк визнано кращим іпотечним банком України за версією Global Banking & Finance Awards 2020.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі