УПЕК привітав залізничників України на виставці «Велике будівництво. Нова залізниця»

УПЕК привітав залізничників України на виставці «Велике будівництво. Нова залізниця»
4 жовтня, Індустріальна група УПЕК представляє Харківський підшипниковий завод (HARP) на виставковому заході «Велике будівництво. Нова залізниця» від АТ «Укрзалізниця», яке присвячене Дню залізничника України.

Можна сказати, що ця подія демонструє реалізацію великого державного проєкту «Велике будівництво» на залізницях України, у рамках якого заплановано перше за період незалежності масштабне оновлення парку вантажних вагонів.

Крім великої різноманітності локомотивів, експозиція виставки включає вагони для перевезення зерна та інших харчових сипучих вантажів, універсальні чотиримісні напіввагони, вагони-платформи для великотоннажних контейнерів. На вагонах встановлені надійні інноваційні підшипникові вузли Харківського підшипникового заводу – здвоєні підшипники CRU Duplex.

Міжремонтний пробіг підшипників збільшений до 800 тис. км при гарантійному терміні експлуатації до 8 років. Виріб зберігає свою працездатність та енергоефективність навіть за низьких температур до -60º С. Комплектуючі HARP забезпечують увесь комплекс підвищених вимог до довговічності, міцності, ефективності, уніфікації та зручності монтажу та демонтажу.

У рамках заходу представники Індустріальної групи УПЕК також привітали залізничників України з професійним святом та побажали, щоб багатий досвід, цілеспрямованість та самовіддача стали запорукою подальших виробничих успіхів та досягнень.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі