Запрошуємо 17 та 18 вересня на події паралельної програми виставки "Волязловский и уся его творча жізнь"

Запрошуємо 17 та 18 вересня на події паралельної програми виставки
17 вересня о 18:00 відбудеться зустріч з Оленою та Максимом Афанасьєвими - давніми друзями та колегами Стаса Волязловського.

Під час бесіди ви почуєте життєві історії, які допоможуть зрозуміти атмосферу херсонського артсередовища, особливості творчого погляду Волязловського та специфіку його роботи, дізнаєтесь як з'явились окремі твори та проєкти художника.

Олена Афанасьєва - голова Центру культурного розвитку «Тотем» (Херсон), артдиректорка креативного простору Urban CAD, менеджерка проєктів, кураторка.
Максим Афанасьєв - український художник, фотограф, сценограф, автор чималої кількості відео-робіт.

18 вересня о 18:00 співкураторка проєкту "Волязловский и уся его творча жізнь" Олена Афанасьєва проведе екскурсію по виставці.

З Волязловським Олену пов’язує багато років дружби та спільної роботи, тож під час екскурсії ви зможете почути не тільки фаховий аналіз творів художника, а й історії з його життя та таємниці створення окремих робіт.
Серед кураторських проєктів Олени останніх років:

2021 "бетон & кришталь", в рамках візуальної програми dream Gogolfest. "Zurich-2021: про Поліну Райко мовою коміксу", за підтримки House of Europe.
2020 "Future-in-the-Past Museum" у пості-ндустріальному просторі, за підтримки Harald Binder Cultural Enterprises. "Сни Гекати", тотальна інсталяція, в рамках візуальної програми dream Gogolfest. Виставка номінантів першої приватної премії для митців Херсону New level Ray Prize.
2019 "Наївне мистецтво Олени Рибальченко", до 91-річчя художниці. "Urban ART: ревіталізація пост-індустріальних просторів та міський сайт-специфік перфоманс". За підтримки Culture Bridges.
2018 "Херсон-90х" в рамках проєкту "Швидкорозчинний час" у Мистеському Арсеналі, Київ. Майстер-класи з сайт-специфік перфомансу (Центр "Тотем" і Insight Dance studio) у Міжнародній літній академії "Actors of social changes" (Угорщина).
2016 "Рідке телебачення" (відео, інсталяція), Вроцлав (Польща) в рамках проєкту "Ступінь залежності" Open group. Проєкт "365" для виставки сучасного українського мистецтва "Український зріз. ПереТворення" (Львів-Вроцлав, ГО "Дзиґа").

Проєкт реалізується за підтримки Grynyov Art Collection.

Виставка «Волязловский и уся его творча жізнь» триватиме до 26 вересня. Вхід вільний 18+
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі