Запрошуємо у подорож Бразилією: у Києві відкрився новий «Сільпо»

Запрошуємо у подорож Бразилією: у Києві відкрився новий «Сільпо»
Дикі Амазонські джунглі та святковий Ріо-де-Жанейро. Сонячна Копакабана та хвилюючий футбольний стадіон. Непересічні фавели та помпезний акведук Каріока. «Сільпо» вдалося помістити Бразилію в новому дизайнерському супермаркеті. Магазин відкрився 12 листопада у ТРЦ Respublika Park за підтримки Уряду Бразилії.

Шопінг у супермаркеті нагадує подорож Бразилією. Починається вона у джунглях Амазонії з відділу фруктів та овочів, де окрім екзотики, гості знайдуть вже такі знайомі та улюблені продукти від українських фермерів.

Посеред інсталяцій дерев, ліан та диких тварин і птахів під величезними люстрами з ротанга розташований затишний фудхол з кількома кухнями світу. Тут наші гості зможуть скуштувати страви італійської кухні, піцу на дровах, вок, суші, донер. Працює тут і кав'ярня Feeltrd, звісно ж з найкращою бразильською кавою. Поряд розташований дегустаційний простір, у якому бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті та інші топові шефи проводитимуть майстер-класи та створюватимуть рецепти для «Академії Смаку».

З джунглів потрапляємо до Ріо. Це місто важко уявити без трьох речей: пляжів, карнавалу та звісно ж футболу. Тому частина супермаркету – це зона стадіону, у якій розташований наш власний трофей - солодощі від «Власної Кондитерської». Від стадіону через Чизарню «Сільпо» прямуємо до Акведуку Каріока, яким ходить один із найстаріших у світі трамваїв Санта Тереза.

На стінах супермаркету ілюстрації богів Амазонії на тлі бразильських пейзажів. Це данина феноменальній Бразилії – її сучасності та самобутності. Феномен нового «Сільпо» – це «Лавка Традицій». Цей проєкт поєднує дивовижні крафтові продукти від невеликих українських виробників.

Між джунглями та пляжем працюватиме аптека «Біла Ромашка», а на самому пляжі Копакабана гості зможуть придбати вражаючі товари від емоційного бутику OFFTOP.

У новому супермаркеті, «Сільпо» вперше реалізував декілька унікальних проєктів. Перший - це кімната для медитації, яка буде відкритою для наших Гостей та Перевершників. Другий - це власний паб Beermaster, адже у «Сільпо» одна з найсильніших у країні експертиз пива. Дизайн пабу зроблено за мотивами Національної бібліотеки Бразилії. У ньому поєднано неокласицизм та модерн.

У новому «Сільпо» панує атмосфера радості. На стінах є пішасао – бразильський стріт арт, який розписав бразильський художник Тарік Кляйн. Ще тут можна побачити скульптуру Merman, яку створили для однієї з найвідоміших подій у світі мистецтва, що проходить у пустелі Блек-Рок у штаті Невада, США. Тут поєднані хвилі океану біля кас, літак над Самокасами, будиночки Параті, оригінальні ілюстрації на стінах. І безумовно легенди та новинки Сільпо: випічка, хліб, солодощі, копченості, кулінарія, ексклюзивні імпортні продукти із десятків країн світу. І це все в одному у магазині. Muito obrigada, Brasil!
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі