Завершено перший етап розширення заводу бренду Goodram

Завершено перший етап розширення заводу бренду Goodram
Wilk Elektronik S.A., польський виробник комп'ютерної пам'яті та накопичувачів під брендами Goodram та IRDM, інформує про закінченні першого етапу робіт з нарощування виробничих потужностей у Лазісках.

Через 9 місяців після того, як на будівництві було закладено першу цеглину, вже видно масштаб інвестицій у розвиток цього бізнесу. Величезна 14-метрова споруда має вмістити багатоповерховий склад та новий виробничий цех. Таким чином, площа компанії з нинішніх 3000 квадратних метрів збільшиться ще на 1140 м2 у складсько-логістичний зоні та на 1200 м2 у виробничій зоні.

«Окрім обладнання та машин у новому цеху, інвестиції у розширення фірми складуть близько п'яти мільйонів доларів. Це найбільша інвестиція для нас з моменту запуску заводу у 2003 році», - говорить Веслав Вілк, президент Wilk Elektronik S.A.

Наслідком розширення заводу стануть нові робочі місця. Компанія анонсує набір у всі організаційні підрозділи. Кандидати знайдуть тут низку привабливих пропозицій щодо роботи, пов'язаної з виробництвом. А завдяки тому, що Wilk Elektronik SA працює на міжнародному рівні, компанія також відкрита для людей, які знають іноземні мови та хочуть займатися міжнародними продажами, маркетингом чи закупівлями.

У грудні було завершено будівельні роботи, пов'язані з основним корпусом. Будівля була накрита дахом, що дозволило провести операцію з реконструкції головного розподільчого пункту, що живить усе виробництво. Ці дії були своєрідною перевіркою перед перенесенням складу та запуском виробництва у перебудованому корпусі компанії.
Наступні операції заплановані на другу половину року, і підготовка до них вже розпочалася. В даний час ведуться роботи, пов'язані з монтажем обладнання. Далі буде етап внутрішнього оздоблення та підготовки офісних приміщень. Компанія планує завершити роботи з розширення у другій половині 2022 року.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі