Страхова компанія “Вексель” застрахувала майно одного з підприємств ВАТ “Миронівський хлібопродукт” (ТМ “Наша ряба”)

Страхова компанія “Вексель” застрахувала майно одного з підприємств ВАТ “Миронівський хлібопродукт” (ТМ “Наша ряба”)
СК “Вексель” стала партнером зі страхування майна “Старшинської птахофабрики”, розміщеної у с. Мирне, с. Малі Єрківці Бориспільського р-ну Київської області. Підприємство-страхувальник спеціалізується на виробництві курячого м’яса та інкубаційних курячих яєць, а також на вирощуванні с/г культур.

У зв’язку з орієнтацією птахофабрики на птахівництво та рослинництво у структурі застрахованого майнового комплексу виділено адміністративні об’єкти (контора, автогаражі, овочесховище, майстерні, котельні тощо) та виробничі зони (ремонтні, продуктивні, яйцесклад, переробний цех, зернотік, зерносховища). Зазначене вище майно застраховане від ризиків пошкодження вогнем, водою, внаслідок стихійних явищ та протиправних дій третіх осіб. Страхова сума по договору склала 22 млн. грн.

Справка о компании:

Клієнтами СК «Вексель» є більш ніж 100 тисяч підприємств, установ та громадян України. Серед них, зокрема: “Промінвестбанк”, корпорація «Інтерпайп», ВАТ «АвтоКрАЗ», ВАТ «Фармак», ВАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», ЗАТ «Київський суднобудівний-судноремонтний завод», ВАТ "Чорноморський флот", ТОВ "Домотехніка" та інші. Довгострокові відносини між АСТ «Вексель» і її клієнтами – це результат індивідуального підходу до кожного клієнта та якісного сервісного обслуговування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі