4K-МОНІТОРИ LG ВИЗНАНІ НАЙКРАЩИМИ МОНІТОРАМИ РОКУ ЗА ВЕРСІЄЮ FORBES

4K-МОНІТОРИ LG ВИЗНАНІ НАЙКРАЩИМИ МОНІТОРАМИ РОКУ ЗА ВЕРСІЄЮ FORBES
Монітори LG стали безперечними лідерами рейтингу, очоливши 4 з 5 позицій.

Журнал Forbes спільно з ресурсом RTINGS.com оприлюдни-ли рейтинг найкращих 4К-моніторів року, що минає. Абсолютним лідером рейти-нгу стала компанія LG, продукція якої була визнана найкращою в 4 з 5 номінацій.

Forbes і RTINGS.com проводять незалежне тестування для отримання максималь-но об'єктивної і точної оцінки якості продукції, що тестується. На думку цих ав-торитетних ресурсів, монітори LG перевершують своїх конкурентів у наступних номінаціях.

Найкращий 4К-монітор року
LG 27UK650-W, 27-дюймовий IPS-дисплей з технологією FreeSync, має широкий спектр застосування завдяки своїй технологічності та функціональності. Техноло-гія AMD FreeSync™ дозволяє отримувати плавний рух в активних іграх у високій роздільній здатності, а також практично виключає розрив зображення і затримки. IPS-дисплей забезпечує бездоганну точність передачі кольору, яка становить 99% охоплення колірного простору sRGB, і може похвалитися максимально широким кутом огляду. Крім того, технологія повороту екрана полегшує роботу в різних форматах, у залежності від потреб користувачів. Це дуже зручно для перегляду великих текстів без прокрутки і для роботи з зображеннями.

Найкращий 32-дюймовий 4К-монітор року
Для тих, кому потрібна більша діагональ, відмінним вибором стане LG 32UD99. Завдяки матриці IPS монітор забезпечує високу точність передачі кольору з ши-роким кутом огляду. Дисплей чудово підходить для відтворення 4K-контенту, а завдяки наявності ігрових функцій LG 32UD99 стане знахідкою для будь-якого геймера. Багатозадачність монітора виведена на якісно новий рівень із функцією Screen Split, яка за допомогою лише одного кліку дає змогу легко створити мак-симально зручний робочий простір, розділивши дисплей на вікна. Програмне забезпечення запропонує користувачам 14 різних варіантів розбивки дисплея. Універсальний порт USB Type-C дозволяє не тільки передавати контент, але й одночасно заряджати ноутбук або смартфон, а вбудовані колонки з системою звучання Rich Bass гарантують відмінний звук без потреби використання додаткових аудіопристроїв. Також монітор підтримує останню технологію захисту від копіювання HDCP 2.2, тому програє відео з потокових служб із підтримкою 4K, сумісний з найновішими ігровими консолями і Blu-ray Ultra HD-плеєрами.

Найкращий 4К-монітор року для темних приміщень
Користувачам, які полюбляють грати або дивитися фільми в нічний час доби, на-певно сподобається LG 32UD59-В. Це 32-дюймовий VA-дисплей, який забезпечує максимальну контрастність, у результаті передаючи насичений, однорідний і глибокий чорний колір. Монітор пройшов заводське калібрування кольору та покриває 95% колірного охоплення DCI-P3. Усе це дає можливість насолоджуватися всіма типами розважального контенту, від фільмів до ігор, з максимальною реалістичністю на великому екрані. Що стосується ігор, то монітор чудово підходить для геймінгу: технологія AMD FreeSync робить процес гри приголомшливим — без перешкод і затримок, а режим динамічної синхронізації рухів за рахунок мінімізації затримок введення дозволяє миттєво атакувати супротивника. LG 32UD59-В — це одне з найкращих рішень для багатозадачності завдяки великій діагоналі та просунутій функціональності. Також користувачі гідно оцінять вбудовані динаміки і простоту налаштування та керування монітором.

Найкращий великий 4К-монітор року

Хочете велику діагональ з роздільною здатністю 4К, але не хочете купувати теле-візор? Ваш вибір — LG 43UD79. Це найбільший 4К-монітор серед усіх, що ми тестували. IPS-матриця цього величезного монітора має відмінну пікову яскра-вість і забезпечує чудову видимість під будь-яким кутом без спотворень зобра-ження, завдяки чому його можна використовувати замість проектора. Його основною фішкою є багатозадачність, тому що монітор дозволяє підключити одночасно до 4 різних PC-пристроїв через порт HDMI і продивлятися вміст на одному екрані. Всі вищеперераховані особливості роблять цей монітор найкращим рішенням для проведення презентацій, відображення статистичної інформації, спільної роботи проектних команд і багато чого іншого.

Лідерство LG у рейтингу такого авторитетного видання є черговим визнанням досягнень компанії у сфері інноваційних технологій і її прагнення до досконалос-ті, щоб споживачі могли насолодитися найкращою якістю зображення та постійно розширювати межі своїх можливостей.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі