Абоненти Київстар стали використовувати у роумінгу у 2,5 раза більше мобільного інтернету -реліз

Абоненти Київстар стали використовувати у роумінгу у 2,5 раза більше мобільного інтернету -реліз
У першому кварталі 2018 року загальна кількість абонентів Київстар, які користувалися послугами мобільного зв'язку в роумінгу - роумерів - зросла на 28% у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

Використання мобільного інтернету у роумінгу продовжує зростати рекордними темпами. У першому кварталі 2018 року - більш ніж у два з половиною рази, а саме на 159%, у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року. Також абоненти продовжують ще активніше користуватися голосовими послугами у роумінгу - на 47% більше. Очікувано, найбільше роумери дзвонять в Україну. Таких дзвінків - 97%. Тільки 3% дзвінків припадають на номери країни перебування або на номери інших країн.

«Кількість абонентів та використання послуг у роумінгу зростає вже 7-й квартал поспіль. Це стало можливо завдяки тому, що Київстар першим серед українських мобільних операторів істотно знизив вартість послуг і запропонував прості та зрозумілі умови тарифікації. Українці сприйняли ці зміни дуже позитивно, а ми продовжуємо робити наші тарифи й умови ще вигіднішими для них» – коментує з роумінгу Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.
У список найпопулярніших країн серед роумерів Київстар у першому кварталі 2018 року потрапили Польща, Росія, Молдова, Німеччина, Румунія, Чехія, Білорусь, Єгипет, Угорщина та Словаччина. Розширюється і географія використання роумінгу. За перші три місяці 2018 року абоненти Київстар скористалися послугами мобільного зв'язку у 167 країнах.

При цьому, роумінг Київстар доступний в 195 країнах за вигідними умовами: дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин вартістю 30 грн в день користування), Інтернет від 0,35 грн за мегабайт (пакет 100 МБ вартістю 35 грн в день користування), SMS - від 1,00 грн (пакет 25 SMS вартістю 25 грн в день користування).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі