ADATA створила елегантний накопичувач UV350 об'ємом 64 ГБ

ADATA створила елегантний накопичувач UV350 об'ємом 64 ГБ
ADATA випускає елегантний USB-накопичувач UV350 з об'ємом пам'яті до 64 ГБ

Компанія ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM, продуктів NAND Flash і мобільних аксесуарів, рада оголосити про випуск USB-накопичувача ADATA UV350.

Флеш-накопичувач UV350 має стриманий елегантний зовнішній вигляд із дизайном без використання дратівливих ковпачків. На кінці корпусу накопичувача розташовується спеціальний отвір, котрий дозволяє легко перетворити флешку в елегантний аксесуар для ключів, що надає накопичувачу додаткову мобільність.

Обсяг UV350 становить 64 ГБ дискового простору, а високошвидкісний порт USB 3.1 дозволяє без проблем передавати і зберігати великі обсяги контенту, включаючи фотографії, музику, відео та іншу корисну інформацію.

Елегантний стиль і мобільність

Глянцева поверхня UV350 виконана в стриманому і вишуканому візуальному стилі, який ідеально підходить для вимогливого бізнесмена або зайнятого комерційною діяльністю фахівця. Додатковий отвір є не тільки елементом візуальної естетики, а й виконує корисну функцію, що дозволяє користувачам легко прикріпити накопичувач практично до всього, що забезпечує максимальну мобільність. Більш того, відкрита конструкція залишає в минулому необхідність шукати ковпачки, що постійно губляться.

Швидкі передачі та велика ємність

Завдяки порту USB 3.1 передача даних на UV350 досягає швидкостей до 5 Гбіт/с, при цьому у накопичувача є зворотна сумісність із пристроями USB 2.0. Користувачам не потрібно турбуватися про достатній обсяг пам'яті при зберіганні відео з роздільною здатністю 4K і фотографій високої якості з ємністю до 16 ГБ, 32 ГБ або 64 ГБ.
UV350 здатний працювати з усіма типами пристроїв, включаючи комп'ютери, планшети, стереосистеми, телевізори, автомобільні аудіосистеми, ігрові приставки та багато іншого. У той же час, функція Plug and Play дозволяє користувачам легко розпізнавати накопичувач на будь-якому типі пристроїв і швидко передавати файли.

Як і для всіх USB-флешок ADATA, на UV350 надається 5-річна гарантія.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі