ADATA запускає карти пам'яті XPG microSDXC UHS-I U3 Class 10

ADATA запускає карти пам'яті XPG microSDXC UHS-I U3 Class 10
Карти пам'яті XPG microSDXC допоможуть гравцям отримати повне задоволення від відеоігор

Тайбей, Тайвань. 27 листопада 2018 року - ADATA® Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM, продуктів NAND Flash і мобільних аксесуарів, сьогодні оголошує про запуск своїх карт пам'яті XPG microSDXC з високошвидкісним протоколом UHS-I U3 Class 10. Створені для геймерів нові карти пам'яті відповідають класу швидкості Application Performance Class 1 (A1) і досягають швидкості зчитування до 100 Мб/с і запису до 85 МБ/с, забезпечуючи надшвидкий доступ до відеоігор - ідеальний вибір для тих, хто захоплюється портативними іграми.

Дуже добре підходить для всіх типів портативних ігор

Нові карти пам'яті прискорять роботу як ігрових консолей, таких як Nintendo Switch™, так і смартфонів, планшетів і VR-пристроїв. При цьому вони прискорюють не тільки геймінг, а й роботу інших Android-додатків. Власники пристроїв на базі ОС Android 6.0/7.0 можуть використовувати нові рішення також для розширення внутрішньої пам'яті і зберігання потрібного контенту. Карти доступні об'ємом 128ГБ, 256ГБ і 512Гб, котрі забезпечують достатньо місця для завантаження контенту, ігор і додатків.
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі