Акція до 20-річчя Київстар для корпоративних абонентів: безлімітний 3G інтернет та інші пропозиції

Акція до 20-річчя Київстар для корпоративних абонентів: безлімітний 3G інтернет та інші пропозиції
З 7 листопада 2017 р. до 31 березня 2018 р. національний телеком-оператор Київстар пропонує бізнес-абонентам привабливі акційні умови користування тарифними планами: ще більше можливостей для роботи та розваг.

«Тарифні плани лінійки «Бізнес офіс» користуються попитом у наших абонентів. Адже мають у пакеті не лише традиційні телеком-послуги, а й додаткові можливості з підключення ліцензій Microsoft Office 365 – це дуже зручно для ведення бізнесу. А з нагоди 20-річчя Київстар ми вирішили зробити клієнтам ще одну привабливу пропозицію – не обмежувати їх доступ до інтернету та популярних відеоресурсів», – говорить Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар.
Умови акції передбачають:

- Можливість користування безлімітним мобільним інтернетом без обмеження швидкості та додаткових оплат для абонентів тарифних планів «Бізнес Офіс 320», «Бізнес Офіс 500 Спеціальний», «Бізнес Офіс VIP» та «Бізнес Офіс Premium». Такі самі переваги отримають абоненти тарифів «3G Бизнес 500 Специальный 2016», «3G Бизнес VIP 2016», «3G Бизнес VIP Экстра», «3G Бизнес VIP Премиум». Зміни у користуванні сервісами відбудуться автоматично.

- Безкоштовне підключення нового пакету «Інтернет Безлім» – безлімітного мобільного інтернету без обмеження швидкості – для абонентів тарифних планів «Бізнес Офіс 160» та «Бізнес Офіс 240». Для активації послуги необхідно відправити команду *173*5# або зателефонувати на голосове меню 477*232.

- Безлімітне користування сервісами YouTube, Megogo.net, Divan.TV, "Домашнє ТБ" та ін. без додаткових оплат із новим пакетом "Video+" для абонентів тарифного плану «Бізнес Офіс 80». Для безкоштовного підключення послуги необхідно відправити команду *173*4# або зателефонувати на голосове меню 477*232.

- Можливість «відчути подвійний безліміт» із послугою «Інтернет SIM-пара» для абонентів тарифних планів «Бізнес Офіс 160», «Бізнес Офіс 240», «Бізнес Офіс 320», «Бізнес Офіс 500 Спеціальний», «Бізнес Офіс VIP та Бізнес Офіс Premium». Користування послугою не потребує додаткових оплат. Безкоштовно підключитися до сервісу можна у найближчому магазині Київстар.
Вся інформація про акцію вже доступна на сайті компанії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі