«АХА Страхування» першою в Україні розпочинає публічне розміщення відгуків клієнтів

«АХА Страхування» першою в Україні розпочинає публічне розміщення відгуків клієнтів
В Україні стартував глобальний інноваційний проект групи АХА - Прозорі відгуки (Transparent Customer Feedback, TCF). Тепер кожен клієнт «АХА Страхування» по КАСКО та Автоцивілці (пряме врегулювання) може миттєво оцінити якість врегулювання за 5-зірковою шкалою, а всі відгуки в режимі реального часу з'являються на сайті компанії.

Група АХА стала першим страховиком у світі, який розпочав ініціативу щодо систематизації та оприлюднення оцінок і відгуків клієнтів. Компанія «АХА Страхування», відповідно, запустила даний проект першою на українському ринку. Завдяки глобальній ініціативі прозорого зворотного зв'язку клієнти AXA тепер можуть висловити свою думку і оцінити продукти та послуги на основних веб-сайтах компаній групи в усьому світі.

За результатами пілотного проекту, який проводився в Україні з червня по жовтень поточного року, «АХА Страхування» отримала від клієнтів середню оцінку 4.7 за 5-зірковою шкало TCF, за що нагороджена віртуальним срібним знаком якості. 92,7% опитаних позитивно оцінили роботу компанії.

Адмініструє процес збору та проводить перевірку відгуків для «АХА Страхування» незалежна компанія eKomi The Feedback Company, європейський лідер в галузі роботи зі зворотним зв'язком по клієнтам і продуктам. eKomi спеціалізується на зборі відгуків і працює з 14 000 компаній у всьому світі. На даний момент eKomi опрацьовано понад 40 мільйонів відгуків, і ця кількість постійно збільшується.

Кожен відгук базується на реальній події і проходить спеціальну перевірку командою eKomi. Всі відгуки суворо конфіденційні. Отримані думки клієнтів в режимі реального часу публікуються на сайті «АХА Страхування».

«Ми раді, що першими в Україні зробили відкритим доступ до відгуків наших клієнтів. Запуск проекту TCF означає для нас роботу в умовах максимальної прозорості і додаткову відповідальність перед клієнтами, - зазначає Андрій Перетяжко, перший віце-президент компанії «АХА Страхування». - Ми вдячні клієнтам за кожен відгук і будемо оперативно опрацьовувати кожне зауваження і побажання. Прозорі відгуки - це відмінний стимул до розвитку і постійного поліпшення сервісу».

TCF дає можливість клієнтам висловити свою думку і оперативно отримати зворотній зв'язок; побачити, що інші клієнти думають про «АХА Страхування»; вплинути на якість сервісу; переконатися, що компанія знаходиться на зв'язку і зацікавлена в швидкому вирішенні можливих питань. Потенційні клієнти можуть побачити відгуки існуючих страхувальників і врахувати їх досвід для прийняття рішення про вибір страховика.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі