«АХА Страхування» пропонує спеціальні умови страхування від критичних захворювань

«АХА Страхування» пропонує спеціальні умови страхування від критичних захворювань
«Медицина без меж» – страхова програма на випадок виявлення критичних захворювань, яка передбачає лікування у кращих фахівців в закордонних клініках.

До свого 10-річчя «АХА Страхування» пропонує клієнтам поліс «Медицина без меж» зі знижкою 15%. Дія даної програми поширюється на ряд критичних захворювань:

• Лікування злоякісних новоутворень і передракових станів всіх видів
• Шунтування коронарної артерії (реваскуляризація міокарда)
• Заміна чи відновлення серцевого клапана
• Нейрохірургічне втручання (хірургічне втручання в головний мозок та інші структури, що знаходяться у порожнинах мозкового черепа, лікування доброякісних пухлин спинного мозку)
• Пересадка органу від прижиттєвого донора / трансплантація кісткового мозку

Застраховані особи отримують доступ до кращих світових лікарських практик - 53 000 лікарів-експертів, 450 лікувальних спеціалізацій. Серед клінік, де проходять лікування пацієнти: Університетський госпіталь Hamburg-Eppendorf, Університетська клініка Гейдельберг, Університетська клініка м.Кельна, Sheba Hospital Ізраїль, Медичний Центр Герцлія Ізраїль, Американський госпіталь у Парижі, Клініка Св. Августина у м. Бордо, Франція, Університетська лікарня Кірон Мадрид, Масачусетський Центральний госпіталь, госпіталь «Брігам енд Віменс» (центри гістологічних та молекулярних досліджень) та десятки інших.

«Даною програмою вже користуються понад 30 мільйонів клієнтів у 100 країнах світу, - розповідає Андрій Перетяжко, перший віце-президент «АХА Страхування», - Вперше в Україні люди можуть отримати надійний захист для себе та своїх родин на випадок найскладніших захворювань. Особливість програми у тому, що підтвердження діагнозу та лікування відбувається у кращих медичних закладах світу, а всі витрати – від перельоту до проживання супроводжуючої особи і перекладача - покриває страхова компанія».

Страхова сума за даною програмою складає 1 000 000 євро* на рік, і 2 000 000 євро* на весь період дії програми, а також 50 000 євро* на придбання медикаментів в Україні. Базова вартість страхового полісу на рік – 300 євро* для дорослого, 120 євро* – для дітей до 18 років. На честь 10-річчя компанії вартість даної програми знижена на 15% (255 євро* для дорослих і 100 євро* для дітей). Також з’явилась можливість застрахувати дитину окремо від батьків, ціна такого полісу складає 110 євро*.

Програма покриває наступі витрати застрахованих при перебуванні за кордоном: госпіталізація, операції і лікування в стаціонарі; візити лікарів і консультації; медичні тести, аналізи і переливання крові; вартість медичних препаратів на курс до 30 днів після завершення лікування; переїзд та проживання під час лікування для застрахованого та супроводжуючої особи.

На страхування приймаються особи до 65 років. Перед тим, як застрахуватися, клієнт заповнює і підписує медичну декларацію. Можлива розстрочка платежу.

Результати програми «Медицина без меж»:
• 20% змінених діагнозів
• 35% зміненого лікування
• 38% операцій, яких вдалося уникнути
• 95% учасників програми повністю задоволені.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі