Amadeus оголошує про глобальне партнерство с Adobe Experience Cloud

Amadeus оголошує про глобальне партнерство с Adobe Experience Cloud
Amadeus надасть більше діджитал-можливостей авіакомпаніям для ліпшого обслуговування мандрівників

Авіакомпанії переслідують дві мети: постійно підвищувати лояльність клієнтів і дарувати мандрівникам позитивні враження. Тому Amadeus оголошує про співпрацю з компанією Adobe, завдяки якій зможе запропонувати авіаперевізникам нові можливості для обслуговування пасажирів. Синергія рішень Amadeus і Adobe Experience Cloud — це незабутній користувацький досвід через будь-який пристрій і протягом усієї подорожі.

Джон Лонерган (John Lonergan), директор діджитал-напрямку підрозділу Airlines в Amadeus, коментує:
«Уявіть, який вражаючий досвід може бути надано мандрівникам у результаті об'єднання провідної технологічної платформи для авіакомпаній з провідною діджитал-платформою. Співпраця Amadeus з Adobe Experience Cloud відкриває авіакомпаніям масу можливостей для надання пасажирам персоналізованого досвіду за допомогою ноутбука, планшета або смартфона, при реєстрації на рейс або використовуючи екран в спинці крісла під час польоту — по суті, в будь-який момент подорожі. Це партнерство відкриє ще більше можливостей для пасажирів».

Жюлі Хоффманн (Julie Hoffmann), керівник напрямку індустріальної стратегії та маркетингу підрозділу Travel в Adobe, зауважує:

«Наша мета в підрозділі Travel — створювати і надавати захопливий досвід, який перетворює і надихає. Провідні світові бренди в індустрії тревел і гостинності покладаються на Adobe Experience Cloud. Партнерство з Amadeus дозволить нам тісніше співпрацювати з авіакомпаніями і розвивати цифровий досвід, який вони надають пасажирам. Разом з Amadeus ми виведемо на новий рівень цінність туристичних брендів, ще більш удосконаливши персоналізований підхід до користувачів мобільних тревел-додатків. Так наші спільні клієнти-авіаперевізники зможуть надавати пасажирам індивідуальний діджитал-досвід протягом усієї подорожі».

Amadeus та Adobe працюють з авіакомпаніями, щоби використовувати спільні можливості своїх технологій і вже зовсім скоро поділяться більш детальною інформацією про цю співпрацю


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі