Amadeus представляє Video Solutions — перший інтерактивний відеоплеєр, створений для тревел-індустрії

Amadeus представляє Video Solutions — перший інтерактивний відеоплеєр, створений для тревел-індустрії
Новий відеоплеєр дозволяє мандрівникам клікати по відео під час перегляду, щоб отримувати більш детальну інформацію про той чи інший напрямок з можливістю відразу забронювати подорож.

Приблизно дві третини мандрівників при плануванні своїх поїздок переглядають відео про країни та напрямки, які їх цікавлять, а перед бронюванням подорожі відвідують у середньому понад 38 сайтів. Така статистика стала приводом для створення Amadeus Video Solutions — відеоплеєра, який дозволяє мандрівникам переглядати відео, черпати в них натхнення для нових поїздок і відразу здійснювати бронювання.

Як працює це рішення?

Плеєр Amadeus Video Solutions дозволяє гравцям тревел-індустрії вбудовувати в інформаційні відеоролики спеціальні кнопки, клікаючи на які користувач може отримати додаткову інформацію або виконати будь-яку дію. Крім того, вони можуть додавати актуальні дані про можливість бронювання екскурсій, готелів, ресторанів та інші відомості про визначні пам'ятки туристичного напрямку, якому присвячений відеоролик.

Таким чином, мандрівники зможуть клікати по відео безпосередньо під час перегляду й отримувати більш детальну і точну інформацію про місце, куди вони мають намір вирушити, включно зі способами дістатися до цікавої для них країни або міста. І якщо вони готові забронювати подорож, для цього не знадобляться додаткові запити.
Сервіс Amadeus Video Solutions також співпрацює з лідерами думок у тревел-індустрії по всьому світу, зокрема з блогерами з великою кількістю підписників. У рамках цього співробітництва сервіс працює над створенням оригінального відеоконтенту, орієнтованого передусім на користувачів, які активно планують наступну поїздку.

Використовуючи контент, створений лідерами думок, гравці галузі зможуть домогтися того, щоб їхні рекламні кампанії досягли правильних аудиторій у потрібний час. При цьому вони зможуть отримувати детальну аналітику для оцінки ефективності своїх маркетингових зусиль.

Мережа готелів Lindner Hotels & Resorts уже демонструє відвідувачам сайтів ThatBackpacker.com і TravelDudes.com інтерактивні відео, створені за допомогою Amadeus Video Solutions, щоб розширити своє охоплення.

«Ми прагнемо не просто збільшити нашу аудиторію. Ми хочемо, щоб її цільові сегменти помічали нас у потрібний момент; хочемо запропонувати їм можливість моментально забронювати подорож без необхідності додаткового пошуку на інших сайтах. Завдяки яскравому оригінальному контенту рішення Amadeus Video Solutions дозволяє нам досягти поставлених цілей щодо залучення клієнтів», — говорить Олівер Стотц (Oliver Stotz), корпоративний директор з маркетингу і дистрибуції Lindner Hotels & Resorts.

Спочатку запущене під іншою назвою ще в 2017 році, рішення Amadeus Video Solutions є результатом двох років розробок і тестування, які проводила команда Amadeus Horizon 3.

Amadeus прагне, щоб співробітники всіх його підрозділів просували свої інноваційні ідеї. Однак Horizon 3 зі штаб-квартирою у Ніцці є єдиною командою у компанії, яка повністю зосереджена виключно на тестуванні принципово нових ідей. Horizon 3 безперервно працює над створенням рішень для проблем і завдань, з якими можуть зіштовхнутися замовники Amadeus. Команда складається з експертів у різних галузях, у тому числі фахівців зі штучного інтелекту, взаємодії з користувачем, комплексної розробки, мистецтвознавства, підприємництва та багатьох інших напрямів.

«Поліпшення споживчого досвіду мандрівників є для нас одним із ключових пріоритетів. Донині в інтернеті існувала безліч різних інтерактивних відеоплеєрів, але жоден з них не був створений спеціально для готелів, ресторанів та інших гравців нашої індустрії. Плеєр Amadeus Video Solutions є прямим рішенням цього завдання — він буде корисний і мандрівникам, і всій індустрії у цілому. Готовність до експериментів допомагає нам генерувати ідеї, що дозволяють виконувати завдання інакше, і тестувати прототипи на всій користувацькій базі. Ми не тільки шукаємо нові «великі ідеї», а і вивчаємо нові підходи, завдяки яким ми зможемо допомогти клієнтам виконувати свої завдання більш ефективно, більш творчо та з меншими зусиллями, щоб таким чином забезпечувати переваги для свого бізнесу», — говорить Стів Копп (Steve Kopp), керівник команди Horizon 3 в Amadeus.

Більш детальну інформацію про рішення Amadeus Video Solutions можна отримати за адресою https://www.amadeus-video-solutions.com.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі