AMD підвищує планку своїх зобов'язань і публікує 23-й щорічний звіт про корпоративну відповідальність

AMD підвищує планку своїх зобов'язань і публікує 23-й щорічний звіт про корпоративну відповідальність
AMD опублікувала свій 23-й щорічний звіт про корпоративну відповідальність, підкресливши постійну прихильність компанії до досягнення важливих соціальних і екологічних цілей. В оновленні докладно розказано про програми сталого розвитку компанії, суспільної ролі волонтерів серед співробітників, практиках ланцюжків поставок і нових історіях успіху, що показують, як споживачі використовують технології AMD для поліпшення якості життя.

«Ми в AMD пишаємося не тільки нашими лідируючими продуктами, але також способами їх поставки на ринок, - сказала Сьюзен Мур, корпоративний віце-президент зі зв'язків з органами державної влади та корпоративної відповідальності в AMD. - Від контролю наших ланцюжків поставок до формування інклюзивної культури мінімізації нашого впливу на навколишнє середовище, пріоритетом компанії залишається корпоративна відповідальність як найважливіший аспект виробництва високопродуктивних рішень AMD, які допомагають вирішувати ряд найскладніших проблем в світі».

У числі найважливіших положень корпоративної відповідальності 2018 року:

• Ініціатива AMD «25x20 Energy Efficiency» продовжує працювати: ми створюємо нові платформи і технології, підвищуючи енергоефективність наших продуктів на користь замовникам і всій планеті. Наприклад, майбутня модель процесора AMD Ryzen ™ з графікою Radeon ™ Vega буде найшвидшим і найбільш енергоефективним гібридним процесором серед усіх мобільних APU, серед усіх, які ми коли-небудь створювали. Як визнання досягнутого прогресу ініціатива отримала престижну премію губернатора Каліфорнії в сфері екології та економіки в 2017 році.

• Штат співробітників AMD зберігається і продовжує рости. В рамках нашого дослідження залученості персоналу 2018 року 84% співробітників AMD відповіли, що вони будуть рекомендувати AMD як відмінне місце для роботи, що значно випереджає середнє значення високотехнологічних компаній, рівне 71%.

• Компанія AMD інвестує в створення інклюзивного робочого середовища для всіх співробітників, робочих груп, включаючи персональні переваги і спеціальні корпоративні політики. За рахунок цього ми отримуємо оцінку в 100% за результатами індексу Human Rights Campaign Foundation Corporate Equality вже другий рік поспіль.

• AMD та її партнери є першопрохідцями в сфері нових технологій освіти, в тому числі впровадження VR і AR в школах, безкоштовного навчання розробці програмного забезпечення, а також застосування високопродуктивних обчислень для наукових досліджень лікування раку, змін навколишнього середовища та інших сфер.

• Частка співробітників, що беруть участь у волонтерських активностях компанії по всьому світу, збільшилася на 29% за підсумками 2017 року. В цілому 10 257 людино-годин було витрачено 2 451 співробітниками AMD, щоб допомогти вченим, інженерам і математикам (STEM), а також задовольнити соціальні потреби суспільства.

• AMD продовжує досягати позитивних результатів щодо захисту клімату в рамках ініціативи Science-Based Targets, також компанія увійшла в список лідерів CDP 2018 Supplier Engagement, в який входить тільки 2% з понад 3 000 підприємств, що займаються сталим розвитком.

• AMD увійшла в рейтинги Thomson Reuters Top 100 Global Tech Leaders (2018), Barron 100 Most Sustainable Companies (2018) і JUST Capital Most JUST Companies in America (2017).
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі