AMD представляє найпотужніший в світі процесор: поліпшений AMD Ryzen ™ Threadripper ™ другого покоління

AMD представляє найпотужніший в світі процесор: поліпшений AMD Ryzen ™ Threadripper ™ другого покоління
Компанія AMD повідомляє про початок поставок найпотужнішого в світі процесора AMD Ryzen Threadripper 2990WX другого покоління з 32 ядрами і 64 потоками. Розроблені, щоб створювати кращий досвід роботи з комп'ютером AMD Ryzen Threadripper другого покоління на базі архітектури 12-нм «Zen +» x86 мають максимальну кількістю обчислювальних потоків серед настільних процесорів, а флагманська модель забезпечує до 53% вищу продуктивність, ніж кращі процесори конкурентів.

Всі процесори AMD Ryzen Threadripper другого покоління підтримуються на цілій екосистемі вже випущених материнських плат і на всіх платформах X399 після простого оновлення BIOS. Вони вже були представлені провідними виробниками материнських плат, включаючи ASRock, ASUS, Gigabyte і MSI.

Доступність:

32-ядерні і 64-потокові AMD Ryzen Threadripper 2990WX вже доступні у продажу, починаючи з 13 серпня 2018 року в мережах глобальних рітейлерів і через системних інтеграторів. 16-ядерні і 32-потокові AMD Ryzen Threadripper 2950X очікуються в продажу 31 серпня 2018 року, а AMD Ryzen Threadripper 2970WX і 2920X заплановані на жовтень 2018 року. Повний перелік рітейлерів та інша інформація доступні на https://www.amd.com/ru.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі