AMD створює потужну систему для роботи з графікою

AMD створює потужну систему для роботи з графікою
— Нова версія Adobe Premiere Pro CC забезпечує нативну підтримку AMD Radeon Pro SSG і радикально прискорює роботу з потоками 4K і 8K в популярних нативних форматах камер —

AMD (NASDAQ: AMD) і Adobe представили потужне рішення для високої продуктивності процесів роботи з відео у форматах 4K і 8K, що забезпечує ефективне редагування популярних форматів відео і прискорює процеси, надає редакторам безпрецедентний рівень контролю над своїми проектами при роботі з нестислим відео у високій роздільній здатності. Нова версія Adobe Premiere Pro CC, презентація якої пройшла на NAB 2018, забезпечує нативну підтримку AMD Radeon Pro SSG – проривного рішення, що розроблене спеціально для роботи з відео, яке поєднує у собі виключну продуктивність і можливості архітектури GPU AMD “Vega” з 2Tб сховища NVM, вже вбудованого у відеокарту. Разом Adobe Premiere Pro CC і Radeon Pro SSG представляють собою найпривабливіше рішення для роботи з відео високої роздільної здатності з підтримкою 4К і 8К у популярних форматах камер, зокрема ARRI AMIRA, Canon XF і RAW, Panasonic AVC і P2, REDCODE RAW, а також Sony XDCAM, XAVC і RAW. При безпосередній роботі з цими форматами, зазвичай, необхідна додаткова обчислювальна потужність і великі об’єми пам’яті для декодування відео в реальному часі. Adobe Premiere Pro CC і Radeon Pro SSG зменшують вимоги до CPU і допомагають вирішити проблеми з пам’яттю, що традиційно виникають при роботі з цими форматами високої роздільної здатності.

“Потреби при роботі у форматах 4K і 8K завжди були зосереджені на подоланні бар’єрів для творчості і пошуку нового рівня контролю над розкадровкою високої роздільної здатності. На жаль, ці креативні амбіції були обмежені технологіями, що робили редагування відео в форматах 4K і 8K практично неможливим, – сказав Огі Бркіч (Ogi Brkic), керівник підрозділу професійної графіки в Radeon Technologies Group, AMD. – Сьогодні ці можливості стали реальністю разом з Adobe Premiere Pro CC і Radeon Pro SSG, які забезпечують підтримку процесів роботи з високою роздільною здатністю, про яку ви завжди мріяли, прискорюють редагування широкого спектра медіаформатів, а також дозволяють творцям контенту втілювати свої ідеї в нестислій роздільній здатності 8K".

“Adobe Premiere Pro CC завжди був законодавцем стандартів та інновацій в галузі редагування відео, що підтримує 4K, 8K і 360-градусів для того, щоб редактори мали змогу розширити свої можливості і втілити свою творчість. Сьогодні, завдяки нашій співпраці з AMD, ми піднімаємо редагування матеріалів з високою роздільною здатністю на новий рівень разом з Adobe Premiere Pro CC і підтримкою Radeon Pro SSG, – сказала Сью Скідмор, голова з партнерства у галузі відео в компанії Adobe. – Adobe Premiere Pro CC і Radeon Pro SSG разом являють собою ідеальне рішення для процесів роботи у форматах 4K і 8K, і пропонують ПЗ та обладнання, що здатні розкрити вашу творчість”.

Більшість стрічок випускають сьогодні у високій роздільній здатності – 4K або 8K – щоб забезпечити максимальну гнучкість для постобробки. Проте до сьогодні не існувало ефективного способу редагувати декілька потоків з повною роздільною здатністю. Редактори були змушені працювати з проксі-файлами, замість оригінальної розкадровки, перекодували їх в меншу роздільну здатність, з якою краще справляється більшість робочих станцій. Завдяки комбінації Adobe Premiere Pro CC і Radeon Pro SSG, проксі-файли залишаються в минулому. Тепер редактори можуть працювати відразу з декількома потоками 4K або 8K в повній роздільній здатності і нестислому форматі, а також отримувати чіткий результат, який був просто неможливим з проксі-файлами меншої якості. Нове рішення радикально зменшує навантаження на CPU і виключає забивання локальної пам’яті, а також дозволяє редагувати розкадрування при збереженні базового кешу, якщо вам буде потрібно щось змінити або переробити. Рішення виконує функцію постійного кешу, який можна перемістити з однієї робочої станції на іншу, без перезавантаження заново самих кадрів.

Radeon Pro SSG

Radeon Pro SSG представляє собою фундаментальну еволюцію в галузі комп’ютерних технологій завдяки наявності вбудованого високошвидкісного накопичувача NVMe більшої ємності прямо на відеокарті. Це перша у світі відеокарта, що має 2Тб ємності на борту, розроблена спеціально для високих навантажень, таких як робота з відео у високій роздільній здатності, віртуальна реальність або панорамні об’єкти. Radeon Pro SSG використовує архітектуру “Vega”, що демонструє пікову продуктивність на рівні 12,3 Терафлопсів з одинарною точністю спеціально для найважливіших завдань. Відеокарта також комплектується 16 Гб кешу високої пропускної здатності на базі новітньої пам’яті HBM2 Error Correcting Code (ECC) 1 разом з революційним High Bandwidth Cache Controller (HBCC), що представляє собою найдосконалішу в світі архітектуру роботи з пам’яттю на GPU.

Доступність:

Рішення Adobe Premiere Pro CC з нативною підтримкою Radeon Pro SSG доступне з 3 квітня, а незабаром підтримка процесів Adobe Premiere Pro CC + Radeon Pro SSG буде реалізована на окремих робочих станціях. Гості шоу NAB 2018 можуть побачити новинку в дії на стенді AMD #SL8224, що розташований у південному холі Las Vegas Convention Center.

Додаткові Ресурси
• Прочитайте про відеокарти Radeon Pro
• Слідуйте за @RadeonPro в Twitter
• Дізнайтеся більше про Adobe Premiere Pro CC тут

Adobe на NAB 2018

Adobe покаже новітні оновлення Adobe Creative Cloud, що дають професіоналам можливість використовувати найкращі у світі інструменти для роботи з відео. Новітній випуск відкриє доступ до дивовижних і нових можливостей, а також дозволить швидше працювати з кольором, графікою, аудіо, анімацією, а також віртуальною реальністю і спільними проектами. В числі найважливіших можливостей: порівняння кадрів, автоматична перевірка відповідності кольорів, інтелектуальна робота з аудіо і нові інструменти керування VR в Adobe Premiere Pro CC; спрощена робота з графікою з загальними налаштуваннями для контролю параметрів прошарків в After Effects CC; підвищена ефективність в Audition CC; інтеграція з Adobe Stock для отримання розкадровки і робота з шаблонами Motion Graphics; покращена система тригерів в Adobe Character Animator CC; а також спрощене запрошення для сумісної роботи в Team Projects. Adobe Creative Cloud формує неперевершену екосистему для креативної роботи в пов’язаних один з одним додатках і сервісах. Гості NAB можуть побачити новітні демонстрації продуктів на стенді Adobe #SL4610 у південному холі Las Vegas Convention Center.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі