AMD змінює принципи повсякденної роботи з ПК і представляє нові процесори Athlon

AMD змінює принципи повсякденної роботи з ПК і представляє нові процесори Athlon
Нові Athlon, Athlon PRO і Ryzen PRO другого покоління демонструють стрибок продуктивності для всіх сфер застосування: від повсякденної роботи до корпоративних навантажень на базі єдиної інфраструктури Socket AM4

AMD представила оновлене сімейство процесорів AMD Athlon з графікою Radeon Vega, оптимізованих для повсякденної роботи: AMD Athlon 200GE, Athlon 220GE і Athlon 240GE. Поєднання високопродуктивної архітектури ядер x86 «Zen» і графіки Radeon ™ «Vega» в універсальній системі на одному чіпі (SOC) дозволило процесорам Athlon для настільних ПК показати надійну роботу для широкого спектру задач: від щоденних потреб, таких як серфінг в інтернеті, до більш важких навантажень, наприклад, ігор з високим дозволом. На додачу до цієї новини AMD також повідомляє про початок поставок комерційних Athlon PRO 200GE і другого покоління процесорів Ryzen PRO для настільних ПК в комерційному, корпоративному і державному секторах: Ryzen 7 PRO 2700X, Ryzen 7 PRO 2700 і Ryzen 5 PRO 2600. З урахуванням цих оновлень AMD тепер представляє повний спектр професійних обчислювальних рішень для різних сфер застосування: від преміальних систем створення контенту до просунутих багатозадачних середовищ і офісного оточення.

«Ми раді розширити наш портфель споживчих і комерційних рішень на базі ядер «Zen», який поповнили процесори AMD Athlon, AMD Athlon PRO і друге покоління AMD Ryzen PRO. Нові процесори Athlon для настільних ПК тепер працюють на базі просунутих ядер «Zen» і графіки «Vega», вдихнувши нове життя в легендарний бренд AMD Athlon, який радував інноваціями споживачів і ентузіастів зі світу ПК протягом майже двох десятиліть, - сказав Саїд Мошкелані, старший віце-президент і керівник підрозділу Client Compute в AMD. - На додачу до цього ми продовжуємо пропонувати користувачам бізнес-ПК більше процесорної потужності, ніж будь-коли раніше, запускаючи процесори Ryzen PRO другого покоління на ринку комерційних рішень ».

Процесор AMD Athlon™ 200GE с графікою Radeon™ Vega

Високоефективна архітектура «Zen» допомагає процесорам AMD Athlon 200GE залишатися холодними і тихими, забезпечуючи надійну роботу, в той час як ядра «Zen» і графічна підсистема забезпечують чуйну продуктивність і плавну роботу системи для ігор або фільмів у форматі HD. На додачу до цього процесор AMD Athlon 200GE працює з уже існуючою інфраструктурою AMD Socket AM4, і ця платформа підтримує новітні рішення для ПК, включаючи пам'ять DDR4, сховища даних NVMe, дисплеї 4K, інтерфейси USB 3.1 Gen2, дозволяючи легко оновлювати комп'ютер і отримувати ще більше продуктивності разом з процесорами AMD Ryzen ™ і дискретними відеокартами.

Процесор AMD Athlon 200GE для настільного ПК:

• До 169% більш чуйна робота, ніж попереднє покоління AMD A6-9500E1
• До 67% більше продуктивності GPU і до двох разів вище енергоефективність в порівнянні з конкурентами
• До 84% швидше в HD-іграх, ніж конкуренти

Процесори AMD Athlon ™ PRO і друге покоління AMD Ryzen PRO

Процесори AMD Pro призначені для бізнесу та забезпечують надійність, безпеку і продуктивність для підтримки сучасних ресурсномістких корпоративних робочих навантажень. Всі процесори AMD Pro відрізняються ринковим рівнем якості і надійності, що допомагає гарантувати тривалий термін служби платформи. Вони підтримують відкриті стандарти управління, щоб збільшити гнучкість оркестрації в мультивендерному середовищі, до того ж за вигідною ціною. На додачу до цього технологія AMD GuardMI забезпечує найсучаснішу систему безпеки на рівні кристала - від включення до виключення ПК, яка захищає від постійно зростаючого спектра загроз. Нові Athlon PRO 200GE і Ryzen PRO другого покоління з ядрами x86 «Zen» 3 демонструють неймовірну чуйність для найвимогливіших корпоративних додатків і багатозадачних навантажень.

Процесор Athlon PRO 200GE
• До 19% вища продуктивність системи, ніж у конкурентів
• До 67% вища продуктивність графіки, ніж у конкурентів7
Процесор Ryzen 7 PRO 2700X
• До 10% вища багатозадачна продуктивність в порівнянні з Ryzen 7 PRO 1700X першого поколенія2
• До 24% вища продуктивність CPU, ніж у конкурентів
• До 18% вища продуктивність, ніж у конкурентів

Доступність

Процесори AMD Athlon 200GE з'являться на полицях глобальних роздрібних мереж вже 18 вересня 2018 року, а Athlon 220GE і 240GE заплановані до запуску в 4м кварталі 2018 року. AMD Athlon PRO 200GE і друге покоління процесорів Ryzen PRO будуть поставлятися з рішеннями провідних світових OEM-виробників, включаючи Dell, HP і Lenovo, згідно з їх власними планами випуску систем.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі