Частка компанії AMD вже третій квартал поспіль зростає за всіма ключовими сегментами

Частка компанії AMD вже третій квартал поспіль зростає за всіма ключовими сегментами
Аналітична компанія Mercury Research опублікувала звіт за 3 квартал 2018 року, за підсумками якого частка компанії AMD вже третій квартал поспіль зростає за всіма ключовими сегментами: сервери, настільні ПК і ноутбуки.

Найкращі результати показують сегменти настільних ПК і ноутбуків, багато в чому завдяки успішному впровадженню процесорів AMD Ryzen.

Нижче наведено короткі результати:

• Загальна частка компанії AMD на ринку процесорів з архітектурою x86 за вирахуванням ринку IoT склала 10,6%, що на 1,5% вище в порівнянні з минулим кварталом, і на 3,1% вище в порівнянні з аналогічним періодом в 2017 році.

• Частка компанії AMD на ринку настільних процесорів за вирахуванням ринку IoT склала 13%, що на 0,8% вище в порівнянні з минулим кварталом, і на 2,1% вище, ніж роком раніше.

• Частка компанії AMD на ринку ноутбуків за вирахуванням ринку IoT склала 10,9%, що на 2,1% вище показників минулого кварталу, і на 4,1% вище, ніж роком раніше.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі