Чому слід зайнятися вивченням Java

Чому слід зайнятися вивченням Java
Java по праву вважається однією з кращих мов програмування, що доводить зростаюча популярність Java впродовж останніх 20 років.

Багато початкуючих програмістів незрідка задаються питанням: якою мовою програмування краще всього займатися?

Відповідь залежить від багатьох чинників. Якщо говорити про популярність, то Java, поза сумнівом, перевершує всіх, навіть C. Якщо говорити про затребуваність фахівців, то і тут Java є лідером – пропозиції роботи обчислюються просто десятками тисяч. Курси навчання теж доступні для всіх – наприклад, в Logos IT Academy: https://kyiv.logos-academy.com/java-developer

Чому ж Java настільки затребувана? Чому вона вважається кращою мовою для вивчення майбутніми програмістами? У цій статті приведено шість аргументів на користь такої інвестиції в своє майбутнє, як Java.

Що таке Java?


Java - мова програмування, яка була розроблена компанією Sun Microsystems і яку широко вживають в будь-яких сферах: від веб- програмування до розробки ігор.

Читати далі...
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі