Цифрові технології від АББ зміцнюють оцінку перевірки стану електромережі Китаю

Цифрові технології від АББ зміцнюють оцінку перевірки стану електромережі Китаю
Ще одна величезна електромережа впроваджує програмне рішення прогнозованого техобслуговування для вдосконалення критично важливого обладнання

Компанія China Southern Power Grid (CSG), друга серед найбільших електромереж Китаю, що обслуговує понад 250 млн. людей, обрала рішення управління продуктивністю активів ABB Ability™ Ellipse® Asset Performance Management (APM), щоб підвищити робочу ефективність та продовжити довговічність обладнання своєї електромережі. Це програмне рішення прогнозованого техобслуговування дозволить відстежувати дані у режимі реального часу на основі продуктивності трансформаторів та іншого критично важливого обладнання електромережі, що можна ретельно проаналізувати для прогнозування безперервної роботи обладнання та потреб в оновленні.

«Програмне забезпечення Ability Ellipse APM від АББ інтегрується з існуючою системою оцінки компанії CSG і, окрім забезпечення пріоритетності техобслуговування та оновлення активів, допомагає оптимізувати утилізацію обладнання, знижуючи витрати на техобслуговування та знижуючи ризик збоїв у роботі системи та виходу обладнання з ладу, – зазначив Массімо Даніелі, керуючий директор бізнес-юніту АББ «Автоматизація електричних мереж», що є частиною бізнес-напряму «Енергетичні мережі» компанії. – Технологічні та програмні рішення бізнес-напряму АББ «Енергетичні мережі» розроблені так, щоб забезпечувати створення більш потужної, інтелектуальної та екологічно чистої електромережі, що також йде пліч-о-пліч зі стратегією CSG створити інтелектуальну, ефективну, надійну, екологічно чисту та сучасну електромережу для прямої та відчутної користі мільйонів Китайських споживачів».

Компанія CSG є власником електромереж у китайських провінціях Гуандун, Гуансі, Юньнань, Гуйчжоу та Хайнань – з зоною обслуговування понад мільйон квадратних кілометрів – що за розміром дорівнює Єгипту. Компанія також підтримує певні енергетичні потреби сусідніх країн, таких як В’єтнам, Лаос та М’янма. За прогнозами, споживання електроенергії в Азії у найближчі роки зростатиме по експоненті,отже надійна оцінка критично важливого обладнання для енергетики стає надважливою. Компанія АББ допомагає у цьому ключовому завданні, розширюючи існуючі технології за допомогою інтелектуальних рішень.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі