Deepcool підготував лімітовану версію корпусу NEW ARK 90 Electro Limited Edition

Deepcool підготував лімітовану версію корпусу NEW ARK 90 Electro Limited Edition
Компанія Deepcool, один з найбільших постачальників комп’ютерних комплектуючих, зокрема корпусів, кулерів та блоків живлення, підготувала до випуску лімітовану версію відзначеного нагородами корпусу NEW ARK 90 Electro Limited Edition.

Новинка повинна вгамувати спрагу ентузіастів до ексклюзивних рішень, бо на увесь світ буде виготовлено лише сотня екземплярів NEW ARK 90 Electro Limited Edition. Від звичайної версії ця редакція відрізняється унікальним забарвленням - звичний обсидіановий основний тон підкреслюється та доповнюється елементами помаранчевого кольору, які роблять його зовнішність ще ефектнішою та вражаючою.

Корпус NEW ARK 90 створювався як рішення, що поєднує можливість простої інсталяції системи рідинного охолодження з підтримкою системних плат E-ATX великого розміру та великим діапазоном підтримуваних охолоджуючих компонентів. У моделі реалізовано незвичайне дизайнерське рішення з розміщеною на фронтальній панелі прозорою трубкою системи охолодження. У трубці встановлено ротор, який обертається потоком охолоджувальної рідини.

Елементи з загартованого скла на верхній та фронтальній панелях, повністю скляна бокова панель, а також інтегроване RGB-підсвічування дозволяють користувачам продемонструвати та акцентувати увагу на найважливіших компонентах системи. Верхню та фронтальну панелі корпусу можна додатково декорувати світлодіодними стрічками або зовнішніми трубками рідинної системи охолодження. Усе це створює унікальну естетику поєднання мінімалістичного дизайну та підсвічуваних скляних елементів, яка ще більш підсилюється у версії NEW ARK 90 Electro Limited Edition.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі