День добра

День добра
Сьогодні, 10 травня 2018 року, о 10 годині відбувся захід - «День добра», перший з низки заходів до Дня захисту дітей.

Свято влаштували для особливих хлопчиків з порушеннями розумового розвитку за ініціативи ради громадських організацій ЗОДА при підтримці родини запорізьких підприємців. Ініціатива виникла в членів ради в рамках підтримки хартії щодо прав дітей, підписаної першим президентом України. Тож звернулися до представників малого бізнесу за підтримкою, але відгукнулися одиниці.

Тридцятеро дітей з понад сотні вихованців обласного будинку-інтернату для хлопчиків із вадами розвитку, які позбавлені батьківської опіки приїхали у гості до родини запорізьких підприємців Жаботинських. Власники кафе підтримали ініціативу влаштувати свято до Дня захисту дітей – приготували святковий обід та розважальну програму для дітей з Запорізького дитячого будинку-інтернату для хлопчиків з порушеннями розумового розвитку. Такі теплі зустрічі допомагають швидше соціалізуватися особливим дітям, кажуть вихователі Запорізького дитячого будинку-інтернату для хлопчиків.

Протягом місяця громадськість з підприємцями спільними зусиллями планують провести ще низку теплих та «смачних» зустрічей до Дня захисту дітей.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі