Міжнародна виставка «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

Міжнародна виставка «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

Міжнародна виставка «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ» 21  по 22 вересня 2022 року

Цей захід є єдиним в Україні майданчиком для ефективної взаємодії професіоналів науки, виробництва і бізнесу олійно жирового ринку.

          Представники бізнесу зі всієї України зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проекти та шляхи розвитку  олійно жирової галузі. У Бізнес-Форумі є можливість кожному учаснику виставки виступити з презентацією, доповіддю, семінаром.

      Цільова аудиторія: фахівці підприємств олійно-жирової галузі та суміжних галузей харчової промисловості, торгові компанії, співробітники навчальних інститутів харчових напрямків, постачальники харчових інгредієнтів, барвників і добавок, виробники обладнання та упаковки для масложирової галузі, органи стандартизації та метрології.

     Бізнес-Форум «Олійно жировий комплекс України» «Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні та в світі».

Організатор : Асоціація Укроліяпром

ДЕГУСТАЦІЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ:

«Рослинні олії – надійний шлях до здорового життя» (соняшникова, ріпакова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова).  Організатор Інститут олійних культур НААН (співорганізатор виставки).

Урочиста церемонія нагорождення переможців конкурсу:

«ТОП-10 інноваційних  компаній в олійно жировій галузі 2022»

Очікується близько 400 учасників! Запрошуємо всіх учасників ринку долучитися до участі у виставці та бізнес-форумі та сформувати спільне бачення розвитку олійно жирової галузі України!

Контакти:

Тел. 044 593 19 01

Моб. 068 991 55 70    

info@agroinkom.com.ua

//https://oil.agroinkom.com.ua/uk/

_______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі