FAR CRY® 5 PC STANDARD EDITION безкоштовно при покупці однієї з систем з відеокартою Radeon™ RX Vega або RX 580

FAR CRY® 5 PC STANDARD EDITION безкоштовно при покупці однієї з систем з відеокартою Radeon™ RX Vega або RX 580
Геймери хочуть отримати чіткіший геймплей і імерсивне занурення в гру, і тепер вони можуть долучитися до Опору і перемогти, отримавши Far Cry® 5 БЕЗКОШТОВНО при покупці однієї з готових систем з вбудованою графікою Radeon™ RX Vega 64, Radeon™ RX Vega 56 або Radeon™ RX 580. Акція діє з 27 лютого 2018 р.

Компанія AMD тісно співпрацює з Ubisoft, щоб гравці змогли насолодитися Far Cry 5 з винятковою якістю зображення, неймовірно високою частотою кадрів і низькими затримками при виведенні кадрів. Гра буде підтримувати ряд спеціальних технологій Radeon RX Vega, у тому числі:

• Rapid Packed Math – Подвоює кількість обчислень за секунду для швидшого розрахунку фізики і проведення обчислень на GPU Vega.
• Shader Intrinsics – Дозволяє грі отримати прямий доступ до обладнання на відеокартах Radeon RX для підвищення продуктивності GPU
• Radeon FreeSync™ 2 – Забезпечує низькі затримки при виведенні кадрів і високу яскравість разом з розширеною палітрою кольорів High Dynamic Range (HDR) для дисплеїв ПК.

При покупці систем, що беруть участь в акції, гравці отримають код на завантаження Far Cry 5 з бібліотеки Uplay і зможуть активувати його на amdrewards.com. Акція починається 27 лютого і завершується 20 травня 2018 року. Дата релізу Far Cry 5 призначена на 27 березня 2018 р. Активувати купон можна буде тільки після офіційного виходу гри.

Акція діє в усіх країнах за виключенням Китаю, Куби, Північної Кореї, Сирії, Судану та Ірану.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі