Фестиваль «РетроМоторФест.UA» представляє

Фестиваль «РетроМоторФест.UA» представляє
6 вересня об 11.00 в кінозалі стадиону «Славутич-Арена» за адресою вулиця Лобановського, 21 відбудеться прес-конференція учасників та організаторів фестивалю «РетроМоторФест.UA», який стане головною автомобільною подією року та пройде в Запоріжжі 8 та 9 вересня.

У ці дати в місто з’їдуться майже сотня ретро-автомобілів з різних куточків країни та з закордону. Серед них реставровані та автентичні моделі, саморобні автівки, вантажівки та автобуси, мото та велотехніка, дитяча педальна техніка. Деякі з автівок-учасників будуть демонструватися в Україні востаннє. Під час прес-конференції пройде презентація одного з ретро-автомобілів, який стане прикрасою фестивалю. Автівка буде накрита тентом, першою її побачать представники ЗМІ, тент знімуть під час прес-конференції. Колекціонери, організатори та учасники фестивалю розкажуть чому ретро-рух набирає обертів в Україні, як стати «ретровиком», чому вперше за 27 років незалежності України вирішили провести розіграш ретро-автівки серед гостей фестивалю і звідки вона прибула в Запоріжжя, скільки кілометрів подолали ретро-автівки аби приїхати в Запоріжжя з різних країн, які авто знаходяться в одному екземплярі в Україні, хто з видатних постатей сидів за їх кермом, як та кому вдалося зберегти останній автомобіль «Волга», який зійшов з легкового конвеєру та ін.

СПІКЕРИ:

- ОЛЕСЬ КАЛЬНИЦЬКИЙ, реставратор, колекціонер ретро-автомобілів. Організатор фестивалю «РетроМоторФест.UA»
-ІГОР ЛАЩЕНКО, колекціонер ретро-автомобілів. Організатор фестивалю «РетроМоторФест.UA»
- ОЛЕКСАНДР МОЗГОВИЙ, реставратор та кастомайзер, креативний директор фестивалю «РетроМоторФест.UA»

11.00- початок прес-конференції в кінозалі
11.30- кофе-брейк та спілкування зі спікерами у неофіційній обстановці.
11.45- презентація автомобіля. З автівки–«учасниці» фестивалю буде знято тент.

Акредитація ЗМІ для роботи на території фестивалю 8 та 9 вересня та отримання бейджів за телефоном +380986606122.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі