Fly Technology представила нове покоління мобільного стабілізатора DJI Osmo Mobile 4

Fly Technology представила нове покоління мобільного стабілізатора DJI Osmo Mobile 4
Компанія Fly Technology, професійний дистриб'ютор високотехнологічних гаджетів в Україні, анонсує поставки на український ринок новинки лінійки DJI Osmo - компактного складного стабілізатора для мобільних телефонів Osmo Mobile 4.

DJI продовжує розвивати напрямок рішень для масового ринку мобільного відео-зйомки, яка привертає все більше число користувачів. При всіх розвинених можливостях камер сучасних смартфонів, неможливо обійтися без стабілізатора, якщо прагнеш створити відео, яке здатне здивувати друзів і знайомих або збираєшся серйозно розширити число читачів в соціальних мережах. А функціональність нового стабілізатора DJI Osmo Mobile 4 дозволяє створювати захоплюючі сюжети, і при цьому пристрій відрізняється простотою і компактністю. Тому не обтяжить в подорожі і не зажадає серйозних зусиль в освоєнні його управління.

Новинка відрізняється від пристрою попереднього покоління комплектацією магнітних тримачів для смартфона. Тепер його можна закріпити за допомогою магнітного фіксатора або кільця, що значно спрощує підготовку зйомки. Крім того, дещо розширився діапазон всіх регулювань. У той же час управління стабілізатором залишилося таким же зручним, дозволяючи використовувати тільки одну руку.

Час безперервної роботи стабілізатора досягає 15 годин, що дозволяє не замислюватися про зарядку протягом тривалої поїздки. А технологія прискореної зарядки допомагає поповнити запас енергії всього за 2,5 години.

Серед корисних нововведень варто відзначити інтелектуальний режим динамічного зуму, а також зйомку панорам CloneMe, коли автоматично зшивається три кадри, які знімаються з інтервалом 5 секунд.

Компанія DJI пропонує користувачам свого рішення додаток Mimo, яке не тільки розширює можливості управління стабілізатора, але і мати в своєму розпорядженні арсенал оригінальних відео-ефектів.

Osmo Mobile 4 представлена в такій комплектації: стабілізатор, тринога, магнітні тримачі для телефону, сумка для зберігання і ремінець на руку за 177 доларів. На нашому ринку модель з'явиться в продажу до кінця серпня.

Інформація про DJI:
Компанія DJI, світовий лідер у секторі цивільних безпілотних літальних апаратів та технологій аерофотозйомки, була заснована людьми, які захоплюються безпілотними літальними апаратами та є експертами у царині технологій керування польотом і стабілізації камер. Компанія прагне зробити обладнання та платформи для аерофотозйомки та кіновиробництва більш доступними, надійними та простими у користуванні для творців і новаторів по усьому світі. Зараз логістичні операції DJI охоплюють Америку, Європу, Азію, а її революційні продукти та рішення були обрані замовниками у більш ніж 100 країнах для використання у кіновиробництві, будівництві, інспекції, реагуванні на надзвичайні ситуації, сільському господарстві, заповідниках та інших напрямках.

Інформація про Fly Technology:
Fly Technology - широкопрофільний дистриб'ютор-постачальник безпілотників, стедікамів, камер, кейсів, проекторів, комплектуючих і аксесуарів відомих світових виробників. Почавши свою діяльність у 2014 році з роздрібної торгівлі сучасною продукцією для відеозйомки, компанія активно розвивала оптовий канал продажів і стала лідером ринку України в усіх категоріях продуктів, представлених у її портфелі. Як офіційний імпортер інноваційних брендів, компанія співпрацює з провідними українськими роздрібними мережами електроніки, інтернет-магазинами, системними інтеграторами, забезпечуючи маркетингову підтримку, гарантійне і післягарантійне обслуговування товару.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі