Функція Art Selfie в додатку Google Arts & Culture стала доступною і в Україні

Функція Art Selfie в додатку Google Arts & Culture стала доступною і в Україні
Відкрийте для себе світ мистецтва і знайдіть свого двійника на картинах відомих художників

Київ. 4 вересня 2018 року – Сьогодні ми раді оголосити про запуск по всьому світу, в тому числі в Україні, функції Art Selfie в додатку Google Arts & Culture. У січні цього року дана функція стала вперше доступна в деяких країнах, і з тих пір в додатку Google Arts & Culture було зроблено понад 78 мільйонів арт-селфі – результат нашого експерименту, який знаходить вашого двійника серед десятків тисяч творів мистецтва з колекцій музеїв партнерів проекту з усього світу.

Завдяки співпраці з нашими партнерами ми збільшили кількість доступних раніше творів мистецтва більш ніж удвічі. Іноді можна отримати дивовижні результати, такі як зворушливий приклад жінки з Сент-Луїса, США, чиє селфі виявилося схожим на портрет її прабабусі Емми. Спробуйте, і хто знає, може ваше фото схоже на портрет імператора Годжонга або одну з робіт Фріди Кало.


За допомогою функції Art Selfie в додатку Google Arts & Culture будь-хто може зробити своє селфі і знайти схожі обличчя на творах мистецтва. Функція використовує технологію комп'ютерного зору для порівняння селфі користувачів з тисячами предметів мистецтва з музеїв по всьому світу, які ви можете знайти в Google Arts & Culture. Коли ви робите селфі, ваша фотографія порівнюється з обличчями на творах мистецтва, представлених нашими музеями-партнерам. Через короткий проміжок часу вам будуть показані результати, зокрема відсоток схожості з кожним портретом. Клікнувши на зображення вашого двійника, ви можете дізнатися більше про картину або художника, про які ви, можливо, ніколи раніше не чули.

Google Cultural Institute і його партнерські організації роблять доступними світові культурні цінності для всіх користувачів Інтернету і створюють інструменти, які дозволяють музеям ділитися своєю різноманітною спадщиною онлайн. Google Cultural Institute співпрацює з більш ніж 1000 музеями з 70 країн світу, надаючи платформу для більше 400 000 творів мистецтва і в цілому 6 мільйонів фотографій, відеороликів, рукописів та інших документів мистецтва, культури та історії. Виставки в Google Cultural Institute відкриті для всіх онлайн, безкоштовно на сайті і через мобільний додаток Google Arts & Culture.

Ми з нетерпінням хочемо подивитися, як люди по всьому світу використовують Art Selfie, щоб дізнатися більше про мистецтво і культуру. Ми сподіваємось, що вам сподобається ця функція – завантажте додаток Google Arts & Culture для iOS або Android (g.co/ArtSelfie) і діліться своїм #ArtSelfie з друзями.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі