Google запускає в Україні AdWords Express ‒ просте рекламне рішення для малого бізнесу

Google запускає в Україні AdWords Express ‒ просте рекламне рішення для малого бізнесу
Ми раді повідомити про запуск в Україні AdWords Express ‒ простого рекламного онлайн-рішення, яке допоможе малому бізнесу охопити більше клієнтів в Інтернеті. За допомогою AdWords Express можна легко рекламувати товари і послуги в Google і отримувати реальні результати. Тепер налаштувати своє рекламне оголошення можна всього за 15 хвилин, і AdWords Express буде постійно покращувати його, оцінювати ефективність і показувати прозорі і зрозумілі результати.

Коли людям щось потрібно, вони шукають це у Google. Фактично 70% споживачів вивчають інформацію про товари й послуги онлайн, перш ніж щось придбати, а в Україні кожний третій протягом кількох днів перед покупкою шукає інформацію в Інтернеті. Тобто, коли люди здійснюють локальний пошук, вони практично готові купувати. AdWords Express допомагає отримати доступ до потенційних клієнтів саме тоді, коли вони шукають те, що пропонує той чи інший бізнес.

Часто власникам малого бізнесу важко зрозуміти, наскільки добре працює їхня реклама, та чи приносить вона результати, а не лише кліки. З AdWords Express можна отримати реальні результати на основі бізнес-цілей, незалежно від того, чи це дзвінки від клієнтів, відвідування вашого магазину або дії веб-сайті компанії. AdWords Express постійно оптимізує оголошення й показує, наскільки добре реклама відповідає цілі. Рекламодавець платить лише тоді, коли оголошення працює – тобто, коли клієнт натискає на нього.

Щоб створити успішну рекламу в Google і керувати нею самостійно, можуть знадобитися спеціальні навички й багато часу. Для власників малого бізнесу та маркетологів, які не мають часу, спеціальних навичок або грошей на навчання, відповіддю є AdWords Express. Використовуючи технологію Google, AdWords Express керує аспектами створення рекламної кампанії в Інтернеті, які вимагають багато часу та грошей: створює списки ключових слів і оптимізує кампанії для мереж і пристроїв. AdWords Express може максимально ефективно застосовувати знання власників бізнесу й рекламну технологію Google для налаштування й оптимізації оголошень. Цей підхід робить AdWords Express чудовим рішенням для компаній, які не мають спеціаліста для роботи з рекламними кампаніями.

Ми раді запропонувати компаніям в Україні доступ до простої й потужної онлайн-реклами. Із запуском AdWords Express ми сподіваємося допомогти малому бізнесу здобути нових клієнтів і розширити свій бізнес онлайн та офлайн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі