Громадська акція «Намалюй життя»

Громадська акція «Намалюй життя»
Проведення громадської акції з масової ліквідації реклами інтернет адрес з продажу наркотичних засобів, що розташовані на будівлях та в публічних місцях Київського району Харкова.

Дата проведення: 05 травня о 17:00.

Місце проведення: Майданчик біля Поліклініки №10 (орієнтир пам’яник героям Чорнобиля). Харків, вул. Метробудівників, б.17

Вперше в Харкові відбувається масова акція «Намалюй життя», яка об’єднала небайдужі громадські організації та благодійні фонди, що переймаються проблемою епідемії наркоманії. З акції, що відбулася 28 квітня в Індустріальному районі, розпочався громадський Рух за життя без наркотиків в місті Харкові. Наступний район, який перейняв естафету за здоровий спосіб життя, став Київський район, у якому 05 травня о 17:00 пройде масовий квест «Намалюй життя». У заході приймуть участь команди волонтерів, мешканців району, представників комунальних служб, які будуть змагатись у форматі квесту і зафарбують інтернет адреси реклами наркотиків в межах мікрорайонів Північна Салтівка 2, 3, 3, 4. В кінці акції буде передана естафета до мешканців інших районів Харкова і кожен бажаючий зможе в подальшому приєднатися до Руху.

Організатори: МАА Православний Центр Георгія Побідоносця, ХОГО «МИР», Рух Намалюй Життя, БФ «Фенікс», Міжнародний Антинаркотичний Союз «Реванш», БФ «Матері проти наркотиків», ГО «Асоціація багатодітних сімей «АММА», ГО «Всеукраїнська антикорупційна палата», БО «БФ «Простір майбутнього», ГО «ФФЗОЖ «Центр Здорової Молоді», ГО «Життя Триває», НВР «Правий Сектор», ГО «Батьківський рух Харківщини», ГО «СМС» Союз багатодітних сімей, ГО «Майбутнє без Наркотиків», ГО «Асоціація ветеранів АТО і патріотів України м.Харкова».

За підтримки: Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Департаменту охорони здоров’я, Департаменту житлового господарства, Департаменту труда і соціальної політики Харківської міської ради.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі