Група компаній БАКОТЕК стала офіційним дистриб'ютором рішень Progress

Група компаній БАКОТЕК стала офіційним дистриб'ютором рішень Progress
Група компаній БАКОТЕК рада анонсувати про початок співпраці з Progress - провідним розробником програмного забезпечення для розробки, розгортання та управління високоефективними бізнес-додатками.

Співпраця дозволить замовникам отримати доступ до нових і актуальним рішенням, які допоможуть поліпшити продуктивність мережі і підвищать безпеку передачі даних в їхніх компаніях.

На першому етапі група компаній БАКОТЕК сфокусується на розвитку двох продуктів - MOVEit і WhatsUp Gold.

WhatsUp Gold - знайоме багатьом клієнтам рішення, що дозволяє швидко і просто організувати моніторинг мережевої і серверної інфраструктури. Дане рішення забезпечить стабільну безперебійну роботу мережі і допоможе уникнути простоїв.

MOVEit - програмне забезпечення для безпечного обміну файлами. Його впровадження допоможе отримати компаніям повну прозорість і контроль над діями по передачі конфіденційних даних між партнерами, клієнтами, користувачами і системами. Рішення гарантує відповідність нормам PCI, HIPAA і GDPR.

"Група компаній БАКОТЕК завжди надає кращі рішення для підвищення стабільності і безпеки роботи наших замовників. Ми пишаємося тим, що стали першим і єдиним дистриб'ютором передових рішень вендора Progress в Україні, Польщі, Грузії, країнах Східної Європи, СНД (за винятком РФ) і країнах Балтії. Я впевнений, що попереду нас чекає цікаве і плідне співробітництво на благо загальної "безпечної" місії ", - поділився СЕО групи компаній БАКОТЕК Євген Бадах", - поділився СЕО групи компаній БАКОТЕК Євген Бадах.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі