IBI-Rating оновило кредитні рейтинги облігацій компаній, які входять до складу корпорації «Сварог Вест Груп»

IBI-Rating оновило кредитні рейтинги облігацій компаній, які входять до складу корпорації «Сварог Вест Груп»
IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокових кредитних рейтингів відсоткових облігацій ТОВ «СВАРОГ-ДНІСТЕР», ТОВ «АГРОФІРМА «ОРШІВСЬКА», ТОВ «ЄВРАЗІЯ-СЕРВІС» серій A на рівні uaBBB з прогнозом «стабільний».

Зазначені компанії входять до складу однієї з провідних за ефективністю рослинництва агропромислових корпорацій України – «Сварог Вест Груп». Земельний банк корпорації становить 80 тис. га, основними культурами є зернові, зернобобові та цукровий буряк. В ході рейтингового процесу агентство IBI-Rating враховувало входження компаній до складу «Сварог Вест Груп», проте кредитний рейтинг облігацій підтримується кредитоспроможністю окремих Емітентів (без врахування консолідованих фінансових показників).

Чистий дохід ТОВ «СВАРОГ-ДНІСТЕР» за 9 міс. 2018 року склав 80 649 тис. грн, що на 44,1% більше, ніж за аналогічний період попереднього року. Підсумком діяльності став чистий прибуток у розмірі 6 653 тис. грн, проти 13 066 тис. грн чистого збитку за 9 міс. 2017 року.

Чистий дохід ТОВ «АГРОФІРМА «ОРШІВСЬКА» за 9 міс. 2018 року склав 2 288 тис. грн, проти 102 349 тис. грн за аналогічний період попереднього року. Підсумком діяльності став чистий збиток у розмірі 37 767 тис. грн. Очікується зростання обсягів реалізації у IV кварталі 2018 року, що має сприяти виходу на прибутковість діяльності за підсумками року.

Чистий дохід ТОВ «ЄВРАЗІЯ-СЕРВІС» за підсумками 9 міс. 2018 року склав 53 791 тис. грн, що у 2,3 рази більше, ніж за аналогічний період попереднього року. Підсумком діяльності став чистий прибуток у розмірі 5 535 тис. грн, проти 1 641 тис. грн чистого збитку за 9 міс. 2017 року.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ «СВАРОГ-ДНІСТЕР», ТОВ «АГРОФІРМА «ОРШІВСЬКА», ТОВ «ЄВРАЗІЯ-СЕРВІС», в тому числі: фінансова звітність за 2015 2017 рр. та 9 міс. 2018 року, параметри випусків облігацій, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі