Як в 2017 році буде жити заповідна природа Харківщини?

Як в 2017 році буде жити заповідна природа Харківщини?
10 березня о 12:00 в прес-центрі медіапроекту "Накіпєло" (вул.Свободи, 7/9, бізнес-центр "Паралель’50" відбудеться прес-конференція на якій представники всіх трьох національних природних парків Харківської області розкажуть про то, чим живуть наші заповідні установи.

Національні природні парки "Слобожанський", "Дворічанський" та "Гомільшанські ліси" – це, безумовно, найдивовижніші та чудові території нашої області! Але природна краса не позбавляє їх від безлічі проблем, які адміністрації цих державних установ самотужки вирішити неспроможні. Відсутність земельної документації, недостатнє фінансування, браконьєрство, безглузді законодавчі новели та відсутність реальної допомоги від держави – все це може поставити майбутнє найцінніших заповідних куточків Харківщини під загрозу.

На прес-конференції спікери докладно розкажуть про проблеми парків та заповідних територій області в цілому, та про своє баченняшляхів їх вирішення.

Спікери:
Олександр Мотлях - директор національного природного парку "Слобожанський",
Максим Височин - директор національного природного парку "Дворічанський",
Станіслав Вітер - начальник відділу науки Національного природного парку "Гомільшанські Ліси".


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі