ХМАРНІ ПРИСТРОЇ LG — ПІДВИЩЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ОПТИМАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ПРОСТОРУ

ХМАРНІ ПРИСТРОЇ LG — ПІДВИЩЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ОПТИМАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ПРОСТОРУ
На виставці ISE 2018 компанія LG представила лінійку хмарних пристроїв, які оптимально підходять для використання у фінансовій, освітній та медичній галузях

КИЇВ, 12 лютого 2018 р. — На міжнародній виставці мультимедіа технологій ISE 2018, яка проходила з 6 до 9 лютого в Амстердамі, компанія LG Electronics (LG) презентувала багатогранне B2B-портфоліо. Новітні рішення в області хмарних технологій і моніторів для бізнесу від корейського гіганта електроніки були представлені в декількох розмірах і характеризуються підвищеною продуктивністю та мобільністю. Таким чином, компанія запропонувала оптимізовані хмарні сервіси для використання на будь-яких вертикальних поверхнях у всіх сферах бізнесу. Павільйон LG на виставці ISE 2018 вразив уяву відвідувачів тим, наскільки зручні та ефективні нові продукти компанії.

Найбільш примітними у хмарній лінійці LG стали чотири пристрої, які ідеально підходять для застосування в найрізноманітніших галузях, як наприклад фінансо-ва, освітня або медична сфера. Перший з них — LG 38CK900G — хмарний при-стрій «все в одному», оснащений вигнутим дисплеєм WQHD+. Його вигнута IPS-панель має чітку роздільну здатність 380x1600 пікселів і ультрашироке співвідношення сторін 21:9, завдяки чому модель 38CK900G прекрасно справляється з багатьма завданнями. Крім того, монітор має широкий спектр застосування через низьке енергоспоживання, відсутність вентилятора і сумісність із програмами віртуалізації, що підключаються до VM (віртуальної машини) на віддалених серверах, таких як VMware View, Citrix Receiver і Microsoft Remote Desktop. Також користувачам доступні такі популярні можливості підключення, як Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet і USB-порти. А найголовніше в тому, що LG 38CK900G — це безпечний хмарний пристрій, чиї попередні моделі вже протягом багатьох років широко використовуються у фінансовій сфері.

Ще одна зірка лінійки LG — це 24CK550W, хмарний пристрій «все в одному» трохи менший від попереднього за розміром і роздільною здатністю екрана. Ця модель оснащена IPS-панеллю з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів, забез-печує високу продуктивність та ідеально підходить для хмарних систем, викорис-товуваних малим і середнім бізнесом, а також у сфері охорони здоров'я. Наступ-ний у лінійці — новий пристрій коробкового типу CK500W від LG, який відрізняється компактним дизайном і високою швидкістю обробки даних, що дозволяє одночасно підтримувати 4K і 2K дисплеї.

Завершує четвірку перлина лінійки хмарних лептопів від LG — модель 14Z980, створена на базі відзначеної багатьма нагородами серії ультрапортативних ноут-буків. Вага пристрою менше 1 кг, оснащена модель процесором Intel Celeron 3965U (Kabylake) і надає доступ до різних хмарних систем. Крім того, завдяки по-тужному акумулятору, який тримає заряд весь день, а також унікальній довговіч-ності та високій продуктивності ноутбук LG 14Z980 відмінно підходить для вико-ристання у сфері бізнесу та фінансів. Усі вищезгадані пристрої — втілення праг-нення компанії LG створювати найкращі хмарні пристрої для кожної галузі, ди-ференціюючи лінійку найбільш затребуваними функціями.

Також компанія LG представила монітори з підтримкою Thunder-bolt-3, призна-чені для працівників креативної індустрії, де використовуються новітні інтерфей-си. Крім того, відвідувачі ознайомились з цілою низкою пристроїв для медичної візуалізації. Для наочної демонстрації переваг хмарних пристроїв LG у різних сферах діяльності на стенді були відтворені кілька інтер'єрів. Завдяки цьому від-відувачі відчули всю ефективність і можливість застосування продуктів LG.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі