Київстар допоможе Національної поліції на сході України в пошуку зниклих дітей

Київстар допоможе Національної поліції на сході України в пошуку зниклих дітей
16 липня в Дніпропетровській і Запорізькій областях телеком-оператор Київстар і Нацполіція підключать спільний соціальний проект «Пошук дітей».

Сервіс, який працює на базі СМС-повідомлень, допомагає правоохоронним органам України використовувати можливості мобільної мережі Київстар для оперативного сповіщення про зникнення дітей. Повідомлення отримають абоненти, які знаходилися поруч із місцем зникнення дитини – це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів, що відвідували міста в Дніпропетровській або Запорізькій області в цей період

Із 3 до 8 липня Київстар провів СМС-сповіщення про запуск сервісу. Він активується у абонентів автоматично і безкоштовно. За бажанням абоненти можуть самостійно відключитися від отримання подібних СМС.
СМС-повідомлення про пошук буде містити інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку з більш детальною інформацією та фотографією, а також контакти поліції, за якими можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти в пошуках.

Петро Чернишов, президент Київстар, СЕО Бізнес Одиниці Євразія VEON: «Я дуже радий, що з мого посту у Facebook у 2016 році виникла така важлива ініціатива – «Пошук дітей». І що вона довела свою ефективність: за 10 місяців роботи сервісу в Києві було зроблено 51 СМС-розсилок і всіх дітей знайшли. У червні ми підключили Одесу і тепер «Пошук дітей» буде працювати в Дніпрі та Запоріжжі».

Також Київстар планує у подальшому поширити «Пошук дітей» на всі міста України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі