Київстар оновлює «Домашнє ТБ»

Київстар оновлює «Домашнє ТБ»
З 11 квітня клієнтам Київстар доступні для підключення чотири нові пакети телеканалів та відео у послузі «Домашнє ТБ»: «Мінімальний», «Базовий», «Комфортний» та «Максимальний HD».

Вартість пакету телеканалів в нових тарифах варіюється від 40 грн до 220 грн. Клієнти отримають, відповідно, від 68 до 120 популярних українських і міжнародних телеканалів, у тому числі, і в HD-якості. Щоб користувачі могли ознайомитися з усіма перевагами оновленого сервісу Київстар пропонує підключення на тариф «Базовий» з тестовим періодом: перші 2-а місяці без абонентської плати.

Тепер, оплачуючи одну абонентську плату, телеканали та відео можна дивитися одночасно на 2-х телевізорах, а в пакеті «Максимальний HD» – відразу на 4-х. Як і раніше, переглядати ТВ і відео паралельно з телевізором можна ще й на 3-х інших девайсах: з комп'ютера (через сайт tv.kyivstar.ua), планшета або смартфона (встановивши додаток з AppStore або Play Market). Для клієнтів, які підключать один з нових тарифів, у 2 рази зменшена вартість оренди ТВ-тюнера і тепер вона становить всього 20 грн/міс.

«Домашнє ТБ» від Київстар – це можливість за допомогою провідного FTTB-інтернету дивитися ефірні телеканали, а також фільми, серіали та інший контент з відеобібліотеки. Сервіс доступний в більш ніж 110 містах України, де присутня FTTB-мережа Київстар, і надається спільно з партнером – компанією Viasat. Детальну інформацію про нові тарифи у послузі «Домашнє ТБ», а також весь перелік телеканалів можна дізнатися на сайті Київстар за посиланням: http://www.kyivstar.ua/home-kyivstar/.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі