Київстар під’єднав до 3G Дружківку та Кремінну

Київстар під’єднав до 3G Дружківку та Кремінну
140 населених пунктів у зоні АТО вже користуються зв’язком 3G від Київстар. За рік обсяг трафіку в мережі 3G на Донбасі зріс у десять разів.

У серпні й вересні 2017 року Київстар під’єднав до 3G-зв’язку нові міста й селища в Донецькій і Луганській областях. Серед них Дружківка, Лиман (Красний Лиман), Кремінна, Привілля, Костянтинівка, Дробишеве, Мирне, Новобіла. На сьогодні послуги 3G від Київстар доступні вже в 140 населених пунктах Донецької та Луганської областей. Нагадаємо, що національний телеком-оператор першим розпочав під’єднувати регіон до сучасних технологій зв’язку. Розвиваючи послуги 3G, компанія встановлює мультистандартне устатковання, яке підтримує перспективні стандарти зв’язку, зокрема 4G/LTE.

Що цікаво, за рік споживання мобільного Інтернету абонентами на Донбасі істотно збільшилося. Так, у серпні 2017 року в Донецькій області абоненти Київстар використали на 248% більше мобільного Інтернету, ніж в аналогічному місяці минулого року, а в Луганській області — на 139% більше. Особливо помітне зростання споживання трафіку в населених пунктах на території АТО, де працює зв’язок 3G від Київстар. Так, за рік трафік у 3G-мережі Київстар у Донецькій області зріс на 850%, а в Луганській області — на 1935%. Разом у містах і селищах на території АТО в серпні 2017 року абоненти використали понад 180 Тбайт трафіку.

Міста-лідери за обсягами споживання швидкісного мобільного Інтернету — Маріуполь, Волноваха, Слов’янськ, Краматорськ, Сєвєродонецьк.

Високошвидкісний мобільний Інтернет 3G від Київстар доступний майже в 10 000 населених пунктів, де мешкає 72% жителів України.

Київстар інвестує в розвиток нових технологій в Україні, щоб більше абонентів відчуло всі переваги якісного спілкування в найбільшій мобільній мережі. За два роки капітальні витрати національного телеком-оператора (з урахуванням вартості ліцензії та оплати робіт за конверсію радіочастот) склали понад 10 млрд гривень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі