Київстар підключив до 4G ще 170 населених пунктів України

Київстар підключив до 4G ще 170 населених пунктів України
Тепер мобільний інтернет четвертого покоління доступний у 1138 населених пунктах України

18 і 20 липня 2018 р Київстар включив послугу високошвидкісного мобільного інтернету за технологією LTE ще у 170 населених пунктах в 5 областях України. Серед них міста Кам’янець-Подільський (Хмельницької області), Бердичів (Житомирської області), Буча, Бровари, Бориспіль, Ірпінь, Калинівка (Київської області), Дрогобич, Стебник (Львівської області), Бродецьке (Винницької області).

Послугу запущено на частотах діапазону 1800 МГц, що дозволяє забезпечити максимально якісне покриття на великій території. Так, на сьогодні доступ до високошвидкісного мобільного інтернету в мережі 4G отримали абоненти у 1138 населених пунктах України.

Доступ до послуг за новою технологією надається всім абонентам Київстар без додаткової плати, згідно їх діючих тарифних планів. Нагадаємо, що для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Так само компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною в магазинах і на сайті https://shop.kyivstar.ua/ua/.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600+1800МГц – до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.

На сьогодні кількість абонентів Київстар, які скористались послугами 4G, перевищила 1,2 млн. У мережах 4G (в діапазоні 2600 і 1800 МГц) абоненти використали 4081 ТБ дата-трафіка. Найближчим часом компанія планує розширити територію мережі 4G у Київській, Черкаській областях та на Півдні України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі