Київстар повертає абонентам гроші за смартфони Samsung

Київстар повертає абонентам гроші за смартфони Samsung
Купуючи смартфони Samsung A та J-серії у фірмових магазинах Київстар та на shop.kyivstar.ua, абоненти отримають до 20% вартості девайсу на свій мобільний рахунок.

Наприклад, абоненти, які придбають Samsung Galaxy J8 за 7999 грн, отримають на мобільний рахунок 1599 грн.
Ольга Смисльонова, Директор з роздрібного продажу Київстар: «Смартфони Samsung – найпопулярніші девайси, які купують наші клієнти. Це 30% всіх проданих смартфонів у наших фірмових магазинах. Тому, разом з Samsung, ми запропонували клієнтам кешбек, щоб вони могли вигідно купити смартфони з підтримкою 4G та отримали якісні послуги та доступ до сучасних онлайн-сервісів, заощаджуючи свої кошти».

Смартфони Samsung з кешбеком можуть придбати абоненти передплаченого зв’язку до 23 грудня 2018 року. Київстар поверне на їх рахунок від 7% до 20% вартості смартфону, залежно від обраної моделі:

• Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A6 Plus, Samsung Galaxy A6 – 7% від суми покупки;
• Samsung Galaxy J1 2016, Samsung Galaxy J4, Samsung Galaxy J4 Plus, Samsung Galaxy J6, Samsung Galaxy J6 Plus, Samsung Galaxy J2 — 12%.
• Samsung Galaxy J2 Core, Samsung Galaxy J8 — 20%.

Кешбек від оператора можна використати протягом 6 місяців на послуги мобільного зв’язку: як плату за користування тарифним планом, міжнародні розмови, зв'язок у роумінгу, SMS-повідомлення та інше. З детальними умовами акцій можна ознайомитися на сайті та у продавців магазину. Купити сучасний смартфон з підтримкою 4G можна у одному з більш ніж 420 фірмових магазинів Київстар та на shop.kyivstar.ua.

Нагадаємо, що Київстар відзначений як оператор з найшвидшим мобільним інтернетом у середньому по країні серед мобільних операторів України. Дані отримані за результатами аналізу тестів у застосунку Speedtest® від Ookla® за другий та третій квартали 2018 року. Скористатися якісним 4G від Київстар можуть всі абоненти. Для цього потрібно за допомогою USSD-кодів перевірити, чи підтримує смартфон та SIM-карта 4G-зв'язок : *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карти. Отримати USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно у всіх фірмових магазинах Київстар.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі