Київстар пропонує допомагати дітям разом із соціальною ініціативою Sharity

Київстар пропонує допомагати дітям разом із соціальною ініціативою Sharity
«Ділимось добрими справами разом» – із таким гаслом компанія Київстар презентує свою соціальну ініціативу Sharity. Перший проект в рамках кампанії спрямований на лікування вад серця у дітей із малозабезпечених сімей та дитячих будинків.

Sharity поєднує два поняття: «share», тобто «ділитися», та «charity» – «благодійність». Організатори Sharity розповідають: щоб долучитись до добрих справ достатньо поширювати важливу інформацію, активно розповсюджувати корисні ініціативи, ділитись своїм теплом, часом, навичками чи підтримувати фінансово тих, хто цього реально потребує.

Перший проект, який Київстар презентує у рамках Sharity, стосується найбільш гострої теми – здоров’я дітей. Так, під час прес-конференції, яка відбулась 29 листопада, представники Київстар, Інституту Амосова та благодійного фонду «Твоя опора» розповіли як спільними зусиллям допомагають дітям із вродженими вадами серця. Мета проекту – зібрати кошти на забезпечення медикаментами операцій на серці дитини.

Для цього Київстар вже перерахував 800 000 грн. благодійному фонду Твоя Опора. Ці кошти буде використано на закупівлю медичних препаратів для проведення таких операцій. Наприклад, для однієї операції потрібно близько 40 000 грн, тож Київстар забезпечить медикаментами 20 операцій.

«Ми мріємо, аби усі дітки були здорові. Так, це, мабуть, неможливо. Але цілком реально для кожного українця не стояти осторонь, робити бодай маленькі добрі справи. Компанія Київстар, у свою чергу, прагне допомагати масштабно. Для цього ми запускаємо соціальну ініціативу Sharity і говоримо, що робити добро легко. Допомагати діткам із серцево-судинними захворюваннями і розпочати з цього наш рух змін на краще – велика честь для нас і грандіозний виклик водночас. Тому долучайтесь до ініціативи Sharity, рятуймо дитячі сердечка разом!», – говорить директор із корпоративних комунікацій компанії Київстар Анна Захараш.

У нашій країні смертність від серцево-судинних хвороб удвічі вища, ніж у розвинених країнах. Ситуація із дитячою кардіологією катастрофічна. Половина немовлят (протягом перших 28 днів життя), які мають складну форму вродженої вади серця, помирають. Часто ціна дитячого життя та здоров'я - вчасно проведена операція.

«Для мене благодійність – це, перш за все, люди! Люди, які об’єднуються задля великої справи. Не може бути нічого кращого, ніж усвідомлювати, що ти врятував чиєсь життя та заохотив до цього ще когось, хто також врятує… Публічні люди в усьому світі – це потужна об’єднуюча сила, яка, водночас, і привертає увагу суспільства до проблем, і допомагає усім разом шукати вихід для їх вирішення. Сьогодні я щаслива, що процеси благодійності запущені, що людей, організацій, селебріті, готових допомагати, стає все більше. Я щаслива, що завдяки Sharity допомогу отримають люди з різними потребами у нашій країні», – говорить Маша Єфросініна, телеведуча та опікун БФ «Твоя опора».

Для того, щоб приєднатись до ініціативи достатньо зайти на сторінку Sharity https://kyivstar.ua/ru/sharity, ознайомитись з інформацією, поділитись нею з друзями та зробити внесок на користь порятунку дітей.

Представники компанії Київстар наголосили, що працюють лише з перевіреними фондами, які мають бездоганну репутацію. Тому користувачі, які пожертвують через Sharity, можуть бути впевнені, що їхні гроші дійдуть до тих, хто дійсно потребує допомоги.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі